Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010

Και στην κορφή κανέλα Νο 2

Επειδή προφανώς οι "ειδήμονες" δεν μας διαβάζουν συνεχίζουν να βομβαρδίζουν την επικαιρότητα με "ειδήσεις" που μόνο γέλιο προκαλούν η επεξήγησή τους.
Έτσι λοιπόν το νέο φρούτο της επιστημονικής διανόησης είναι η συστηματική απιστία, εκπόρνευση αλλά και αισθησιακή και σεξουαλική αιχμαλωσία των γυναικών της Δύσης από νταβρατισμένους άραβες. Οι πεινασμένες, απ' ότι αποδέχονται, σεξουαλικά Ευρωπαίες δεν άφησαν μετανάστη για μετανάστη που να μην πάρουν "μεζέ" αλλά και να αποκτήσουν και παιδιά μαζί του καθότι τα χρόνια εκείνα δεν είχε αναπτυχθεί ακόμη η αντισύλληψη αλλά το κοινωνικό κράτος ήταν πάντα εκεί να τις περιθάλψει.
Αυτά και πολλά άλλα ευτράπελα διαβάζει κανείς σε κάθε τέτοιου είδους ανακοίνωση από επίδοξους σταρ των τηλεοπτικών παραθύρων και φανατικούς υπηρέτες του συστήματος και κατά τα άλλα επιστήμονες. Μεταφέρω το επίμαχο κομμάτι από το in.gr

Ουάσινγκτον

H άνδρες στην Ευρώπη κατάγονται στην πλειονότητά τους από γεωργούς της Μέσης Ανατολής, αποκαλύπτει μελέτη που εξέτασε το χρωμόσωμα Υ, το οποίο κληροδοτείται σχεδόν αναλλοίωτο από πατέρα σε γιο και διατηρεί έτσι ένα αρχείο με τις περιπέτειες του ισχυρού φύλου.

Οι σημερινοί άρρενες Ευρωπαίοι είναι απόγονοι μιας ομάδας που μετανάστευσε στην Ευρώπη πριν από 10.000 χρόνια, προερχόμενη από τη λεγόμενη «Εύφορη Ημισέληνο», μια περιοχή που εκτείνεται από την Αίγυπτο μέχρι το σημερινό Ιράκ.

Η μετακίνηση αυτή ήταν δυνατό να ιχνηλατηθεί και να χρονολογηθεί από τις μεταλλάξεις που συσσωρεύει με την πάροδο του εξελικτικού χρόνου η γενετική αλληλουχία του Υ. Ο ρυθμός εμφάνισης μεταλλάξεων είναι γνωστός και χρησιμοποιείται σε αυτές τις έρευνες ως «μοριακό ρολόι».

Τα χρωμοσώματα Υ που απαντώνται σήμερα στους ανθρώπινους πληθυσμούς χωρίζονται σε κατηγορίες ή απλότυπους. Ορισμένοι απλότυποι είναι συνήθεις στην Ευρώπη αλλά σπανίζουν, για παράδειγμα, στην Ασία.

Εξελικτικό πλεονέκτημα

Οι ερευνητές γνώριζαν ότι το 80% των σημερινών Ευρωπαίων ανδρών φέρουν απλότυπους που κατάγονται από τη Μέση Ανατολή. Η νέα μελέτη του Πανεπιστημίου του Λέστερ εστιάστηκε στο συνηθέστερο απλότυπο του Υ στην Ευρώπη, τον οποίο φέρουν σήμερα 110 εκατομμύρια Ευρωπαίοι άνδρες. Η γενετική ποικιλότητα εντός αυτού του απλότυπου αυξάνεται από τα δυτικά προς τα ανατολικά, ένδειξη ότι έχει ανατολική προέλευση.

Το περίεργο όμως είναι ότι παλαιότερες μελέτες που εξέτασαν το λεγόμενο μιτοχονδριακό DNA, το οποίο κληρονομείται αποκλειστικά από τη μητέρα, είχαν δείξει ότι ο ευρωπαϊκός πληθυσμός κατάγεται από κυνηγούς-τροφοσυλλέκτες που έφτασαν στην ήπειρο πολύ νωρίτερα, κατά τη Παλαιολιθική Εποχή (40.000 έως 10.000 χρόνια πριν).

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αντίφαση, εκτιμά η Δρ Πατρίσια Μπαλαρέσκ της ερευνητικής ομάδας. Εκτιμά ότι οι γυναίκες που ζούσαν πριν από 10.000 χρόνια στην Ευρώπη έδειξαν προτίμηση στους νεοφερμένους άνδρες, έναντι των κυνηγών-τροφοσυλλεκτών με τους οποίους ζούσαν μέχρι τότε.

«Περισσότερο από το 80% των ευρωπαϊκών χρωμοσωμάτων Υ προέρχεται από εισερχόμενους γεωργούς. Σε αντιδιαστολή, οι περισσότερες μητρικές προγονικές γραμμές φαίνεται να προέρχονται από κυνηγούς-τροφοσυλλέκτες» ανέφερε η ερευνήτρια.

»Για εμάς, αυτό υποδηλώνει ένα αναπαραγωγικό πλεονέκτημα για τους άνδρες γεωργούς σε σχέση με τους άνδρες κυνηγούς-τροφοσυλλέκτες. Ίσως, τότε στο παρελθόν, να ήταν πιο σέξι να είσαι γεωργός» είπε.

Όπως βλέπετε λοιπόν οι γυναίκες δεν μπορούσαν να αντισταθούν στα στιβαρά μπράτσα και όχι μόνο των εξ Αραβικής χερσονήσου ερχομένων απέναντι στους μαλθακούς τότε Ευρωπαίους που η καταναλωτική κοινωνία, η τηλεόραση και η εξάσκηση του Μπριτζ για παράδειγμα δεν τους επέτρεπε να έχουν αντίστοιχη σωματική ρώμη. Δεν είχαν αρχίσει να ανοίγουν ακόμη και τα γυμναστήρια και άντε τώρα να γυμναστείς ανάμεσα στους Ουρανοξύστες και τα αυτοκίνητα.Αδύνατον.

Ευτυχώς το χαρακίρι δεν συμπεριλαμβάνετε στις υποχρεωτικές τελετουργίες για κάθε αποτυχών γιατί δεν θα είχε μείνει ούτε ένας καθηγητής (ή και καθηγήτρια) όρθιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: