Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009

Οι "Έλληνες"

Επειδή έχω βαρεθεί τον κάθε ανόητο να βγαίνει και να μιλά για δήθεν καθαρότητα φυλής και άλλες τέτοιες αστειότητες θα ήθελα να δηλώσω τα παρακάτω για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.
Ο "ελληνικός" χώρος, αυτό δηλαδή που σήμερα ονομάζουμε Ελλάδα αλλά και τα πέριξ αυτού από χιλιετίες τώρα έχουν λειτουργήσει ως κιβωτός των ανθρώπων.
Οι λόγοι αυτής της επιλογής του τόπου δεν είναι απόλυτα ξεκάθαροι αν και μάλλον η θέση έπαιξε σημαντικό ρόλο όχι τόσο σαν σταυροδρόμι ηπείρων που ισχυρίζονται πολλοί αλλά περισσότερο ως απόσταση από την Ατλαντίδα και φυσικά συνηγόρησαν και τα κλιματολογικά στοιχεία μια και αποτελούσε τροποντινά τον μέσο όρο των άλλων κλιματικών ζωνών.
Έκτοτε χρησιμοποιήθηκε είτε σαν ορμητήριο για επιστροφή στις πρότερες πατρίδες είτε ως καταφύγιο για την προστασία μετά από την φυγή από αυτές.
Ακόμη και στα κοντινά μας χρόνια "ελληνικά" φύλα κινήθηκαν προς την περιοχή δίνοντας στους εδώ "έλληνες" νέες δυνάμεις.Βέβαια όταν αναφέρομαι σε κινήσεις φύλων δεν αναφέρομαι στην ψευδολογία περί Δωριέων μια και οι όποιοι Δωριείς ήρθαν στην "Ελλάδα" ήρθαν πριν από 12000 περίποιυ χρόνια και όχι το 1200 πχ.
Έτσι λοιπόν ως τοποτηρητές του καταφυγίου αυτού ως τέτοιοι θα πρέπει να λειτουργήσουμε και όχι ως φύλακες ή καλύτερα δεσμοφύλακες. Σκοπός μας είναι να όχι να αποκλείσουμε κάποιους αλλά να τους βοηθήσουμε να βρουν την πραγματική τους ταυτότητα και να τους απαλλάξουμε από παρωπίδες αφού κάνουμε το ίδιο και στον εαυτό μας.
Αν κάποιοι αναρωτηθούν για το αν όλοι αυτοί που έχουν άλλο χρώμα δέρματος γλώσσα και θηρσκεία πως μπορεί να είναι "Έλληνες" μπορώ να απαντήσω τα εξής:
α)Όταν μιλούσα για παροπίδες μιλούσα ακριβώς γι' αυτό.
β) Αν ισχυρίζονται κάτι για την γλώσσα τότε μάλλον δεν γνωρίζουν ότι όλοι αυτοί απλά μιλούν μια διάλεκτο της αρχαίας ελληνικής διανθισμένη με λέξεις που προστέθηκαν εκ των υστέρων και αλλιωμένη ως προς την προφορά. Αν το ψάξετε θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας.
γ) Όσοι μιλήσουν για το χρώμα τότε μάλλον δεν έχουν διαβάσει ούτε Όμηρο όπου στους "Έλληνες" κατατάσσει τους ξανθούς τους μελαχρινούς από τους λευκούς, στους ερυθρόδερμους, τους μελαμψούς και τους μαύρους. Όλοι αυτοί είναι μια οικογένεια.
Άλλωστε και εμείς θα μπορούσαμε με μεγάλη ευκολία να λεγόμασταν Γραικοί,Τρώες,Αχαιοί, Αιτολείς, Δωριείς, Αργείοι και πολλά ακόμη αν και για άγνωστους λόγους υιοθετήσαμε το όνομα Έλληνες.
Αφήστε λοιπόν τα δήθεν πατριωτικά και υιοθετείστε την πραγματική στάση και αποστολή των ανθρώπων αυτού του τόπου που είναι η μεταμόρφωση των ανθρώπων σε αυτό που είναι. Δεν είμαστε φίλοι μου μια διαφορετική φυλή αλλά η καρδιά της ανθρωπότητας.Η πραγματική βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας που πολλοί προσπάθησαν και προσπαθούν να καταστρέψουν.Μην τους δίνεται καινούργια όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: