Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Νέα εποχή με νέα ανάρτηση

Αγαπητοί φίλοι
Μετά από καιρό επιτέλους ξαναγύρισα.
Μου έλειψε όλο αυτό αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορώ συχνά να αναρτώ εντούτοις τώρα έχω τις προϋποθέσεις.
Ας κάνουμε ένα γρήγορο πέρασμα αυτού του διαστήματος και αφού είπα διάστημα ας αρχίσω από εκεί.
Όπως όλοι ξέρετε η θέση μου τον τελευταίο χρόνο είναι ότι όλο αυτό περί αποστολών στο διάστημα κλπ είναι ένα μεγάλο και καλοστημένο παραμύθι. Ήδη σας έχω δώσει ορισμένα παραδείγματα και φυσικά όποιος αποφασίσει να ασχοληθεί θα βρει δεκάδες, τόσα που θα αναρωτηθεί αν ήταν ηλίθιος ή αν απλά τον γελούν τα μάτια του. Γιατί στα πλαίσια της οργανωμένης ψευδαίσθησης γεμίζουν το διαδίκτυο με πληροφορίες που όλες κατατείνουν σε ένα και μόνο γεγονός, στο να σας πείσουν ότι όλα είναι αληθινά. Κλασικό παράδειγμα στην υποτιθέμενη παρουσίαση του Διαστημικού σταθμού πάνω από το κεφάλι της παρουσιάστριας ηθοποιού υπάρχει μια πινακίδα, ακριβώς πάνω από την πόρτα που γράφει με μεγάλα γράμματα, αριθμούς για την ακρίβεια, την υποτιθέμενη ταχύτητα του σταθμού. Βέβαια για κάποιον που θα θελήσει να εστιάσει στο video αυτό ή σε οποιοδήποτε άλλο θα παρατηρήσει λάθη στην κίνηση των σωμάτων και των μαλλιών, υγρά να αφήνονται να τριγυρίζουν σε ένα μέρος γεμάτο ηλεκτρονικά και συνδέσεις που μια μικρή και μόνο ποσότητα υγρασίας θα μπορούσε να προκαλέσει πυρκαγιά, υπολογιστές και άλλα στιβαγμένα γύρω από την-τον παρουσιάστρια-τη απλά και μόνο για εφέ (F/x) για να δημιουργούν περιβάλλον κλπ. Γιατί απλά δεν πήγε σε κάποιο παράθυρο να μας δείξει την ζωντανή εικόνα της Γης όπου τα σύννεφα μετατοπίζονται και δεν στέκονται ακίνητα όπως στις ζωγραφιές;
Δεν θα προχωρήσω παρακάτω με ανάλογες αναρτήσεις γιατί δεν μπορείς να προσπαθείς να ανατινάξεις ένα σχέδιο που αποφέρει δισεκατομμύρια σε κάποιους κάθε χρόνο και να μπορείς να γλυτώσεις. Ο καθένας είναι πια υπεύθυνος των πράξεών του και έχει μυαλό να σκεφτεί.
Θα συνδυάσω το προηγούμενο θέμα με το επόμενο. Όλα όσα καταμαρτυρώ δεν είναι τίποτε άλλο παρά η προσπάθεια κάποιων να κερδοσκοπήσουν με κάθε τρόπο. Οι μεγάλοι πόλεμοι προφανώς δεν συμφέρουν, ακόμη ίσως και επιδίδονται σε διάφορα όπως αυτό με το διάστημα αλλά όχι μόνο Η κάθε ευκαιρία που δημιουργείται ή δημιουργούν αποδίδει τρελά λεφτά. Όπως με την απάτη για τον κορονοϊό.
Δεν ξέρω αν όντως υπάρχει κάποιο μικρόβιο ή είναι εικονικό και δημιουργείται από καλοπληρωμένους ηθοποιούς-επιστήμονες ώστε όπως και στην περίπτωση του τσίρκου των ψύλλων να πιστέψουμε ότι τον βλέπουμε.
Ήδη τα διάφορα τσιράκια αρχίζουν να ψελλίζουν ότι ονομάτιζαν ως θύματά του κάθε έναν που πέθαινε πιθανά για να γλυτώσουν τον κ@λο τους ή γιατί και αυτό είναι μέρος της απόσβεσης του αντίκτυπου που θα έχει η αποκάλυψη της αλήθειας.
Ένα είναι σίγουρο ότι για πολύ καιρό κάποιοι θα ανασυντάσσουν την παγκόσμια οικονομία κερδίζοντας φιλέτα τζάμπα και αυξάνοντας τα μελλοντικά τους κέρδη.
Καλές σκέψεις σε όλους και θα τα ξαναπούμε σύντομα με την παλιά θεματολογία.
Παυσανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: