Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Η προσεληνωση των Κινέζων

Αγαπητοι φίλοι.
Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στην δημοσίευση της σεληνιακης φωτο από τους Κινεζους η Σεληνη,σεβομενη τον εαυτό της και την φημη της, άλλαξε και πάλι. Απο εκεί που ήταν σκληρή και τα καημένα τα αμερικάνικα διαστημόπλοια δεν μπορούσαν να ανοίξουν ούτε μισό πόντο λακουβα το Κινέζικο άνοιξε. Βεβαια αν το καλοεξετάσεις μοιαζει περισσότερο με λαγούμι λαγού και οχι με τρύπα που θα άνοιγαν τα αέρια διαδτημοπλοίου αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες. Από χωρίς τρύπα πήγαμε σε λαγούμι. Όπως και να το κάνεις είναι μία πρόοδος.
Πάντως για να τους ενημερώσω ποτέ ένα συστημα δεν εκτοξεύει καυσαέρια δεν ανοίγει λαγούμια εκτός αν βρισκεται προσαρμοσμένο πανω σε έναν σταθερό κάθετο άξονα. Συνήθως η τρύπα είναι μεγαλυτερου διαμετρήματος και πιο παραβολική και όχι υπερβολική. Οποτε παιδάκια!Οταν θα στηνετε τέτοιες ιστορίες δώστε σημασία στην λεπτομέρεια.

Είναι πάντως χαρακτηριστικό ιδίωμα όσων θέλουν να καλύψουν μια παρόμοια
κατάσταση να ξεκινούν από εκεί που υπήρχαν οι περισσότερες αμφισβητήσεις. Το τι δικαιολογίες ακούσαμε ότι η Σελήνη είναι βραχώδη κλπ δεν λέγεται. Τώρα θα πρέπει οι φιλοι μας της ΝΑΣΑ να μας εξηγησουν πώς η δική τους μεγαλύτερη παιχνιδομηχανή, συγγνώμη διαστημοπλοιο ήθελα να πω, δεν άνοιξε μια τρύπα αντάξια με του κινέζικου γρύλου. Έστω και αν δεν ειναι πιστευτή. Ποιος εχει δίκιο;
Θα ήθελα επισης να τους επισημανω για την επομενη φορά στο βάθος να βάλουν μερικά φωτάκια, έστω και Αγιοβασιλιάτικα, γιατί πάλι ο ουρανός πάλι δεν έχει άστρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: