Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Λίγο υπομονή

Είναι λίγο δύσκολο αυτήν την στιγμή και ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων να γράψω όλα αυτά που γνωρίζω. Θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή, η μάλλον πολύ, μια και έχω μπει στην διαδικασία να τα κάνω βιβλίο και δεν ξέρω πόσοκαιρό θα διαρκέσει η προσπάθεια.
Πάντως από καιρό εις καιρόν θα δίνω κάποιες ειδήσεις.
Αυτό με τον Ηρακλή θα το κρατήσω λίγο παραπάνω μια και είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Ανατρεπτικό της όλης "ιστορίας" που "όλοι γνωρίζουμε".
Η άποψη μου για την ιστορία είναι η εξής:
Πριν 18000-20000 χρόνια οι πρόγονοί μας κατέβηκαν στον πλανήτη μας για να τον κατοικήσουν αφήνοντας πίσω την δική τους πραγματικότητα. Δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν η πρώτη φορά που συνέβηκε αυτό αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή μερικές χιλιάδες Αχαιών και λοιπών ονομάτων όπως Έλληνες,Πελασγοί, Ηλείοι, Αρκάδες, Θεσσαλοί, Θράκες κλπ προφανώς υιοθετώντας τα όνοματα των αρχηγών τους. Όλοι όμως ήταν Αχαιοί.Δεν υπήρχε ούτε χρωματική ούτε άλλη ομοιομορφία μια και όλες αυτές οι ομάδες είχαν δέρματα από λευκά ως μαύρα.
Ερχόμενοι εδώ έχουν μια απόλυτη άγνοια του τι άφησαν πίσω τους, τουλάχιστον δεν το κάνουν σε μας γνωστό, κάτι που αντανακλά ένα ταξίδι μακρινό, γενεών και όχι κοντινό. Βέβαια γνώσεις υπήρχαν ανάμεσα σε μια μικρή ομάδα που τις κατέγραψε και τις μετέτρεψε σε μύθους θρύλους και θεουργίες, αλληγορίες δηλαδή που χρειάζονταν πάντα το κλειδί για να ανοίξουν και που ως σήμερα, λόγω τύφλωσης μένουν κλειστές.
Οι πρώτοι κάτοχοι της γνώσης είναι οι "Θεοί" μια λέξη παρεξηγημένη μια και την αποδίδουμε σε αυτό που εμείς έχουμε σήμερα προσδιορίσει και όχι σε ότι αυτοί πίστευαν.
Ερχόμενοι εδώ βρίσκουν διάφορους τύπους "ανθρωποειδών" ή καλύτερα κοντινών ειδών που κάποιοι τους μοιάζουν και κάποιοι όχι.
Λόγω της τεράστιας διαφοράς της δύναμης, που προήλθε από το διαφορετικό, ισχυρότερο, μαγνητικό πεδίο που είχαν οι ίδιοι ή καλύτερα οι πρόγονοι τους γεννηθεί επιβάλονται ώς βασιλείς και θεοί στους πρότερους πληθυσμούς και περνούν από μια αρχική περίοδο συντηρητισμού σε μια περίοδο πιο κυνική όπου με βάση την δύναμη και αφού έχουν γνωρίσει τις χαρές της εξουσίας επιδίδονται σε αρπαγές, πολέμους, λεηλασίες και λοιπά παρόμοια περιστατικά που εκπροσωπούσαν την δύναμη την εποχή εκείνη.
Παράλληλα αναπτύχθηκε ή προσπάθησε να αναπτυχθεί μια κεντρική δύναμη, αρχικά το Άργος, που θα έπεζε το ρόλο του κυρίαρχου ηγέτη σε μια συμμαχία κάτι σαν πρώτος μεταξύ ίσων. Αυτό όμως δεν βρήκε σύμφωνους όλους και οι πόλεμοι έγιναν αναπόφευχτει πχ Επτά επί Θήβας, Επιγόνων, Τρωικός κλπ.
Κάποια στιγμή ένα άλλο φύλλο, όχι "ανθρώπινο", κατά την εκτίμησή μου, εμφανίζεται στον πλανήτη και κατακτά το ένα μέρος μετά το άλλο. Οι Αχαιοί, με διάφορες ονομασίες, βρήκαν τον Ελλαδικό χώρο σαν το τελευταίο φυλάκιο. Μια κιβωτό που μάζεψαν τις διάφορες "βασιλικές οικογένειες" με στρατό και με όλη την πνευματική ηγεσία και μέρος του λαού. Όσους τουλάχιστον μπορούσαν στην μικρή νέα χώρα.
Πριν όμως κριθεί οριστικά ο πόλεμος αυτός απρόσμενα, φυσικά ή τεχνητά παγκόσμια κλιματικά γεγονότα μετέτρεψαν το κλίμα και έφεραν τους παγετώνες και την καταστροφή ή την απομάκρυνση των "Ατλάντων".
Έτσι λοιπόν στην γνωστή ιστορία υπήρχε ένας λαός οι Έλληνες "που χωρίς λόγο και γνώσεις" και με συμβουλές από μαντεία ταξίδευαν όλον τον κόσμο και στήναν σε "άγνωστα μέρη" αποικίες και παράλληλα "χωρίς γραπτή γλώσσα" δημιούργησαν και κατέγραψαν επιστημονικές αλήθειες σε κάθε επιστημονικό πεδίο, που αν δεν τις αντέγραφαν οι γνωστοί "εφευρέτες" θα είμασταν ακόμη σε εποχές σκοτεινές.
Αυτήν την ιστορία γνωρίζω πλέον και ελπίζω σύντομα να είμαι σε θέση δημόσια να λύσω κάθε απορία και να αποδείξω ακόμη και το παραμικρό κόμμα.

1 σχόλιο:

ria είπε...

με μια ανάρτηση μας κόβεις την αναπνοή!
περιμένω με αγωνία τη συνέχεια.
και δε σε ξέχασα, απλά εχασα το κινητό μου και ψάχνω το βαγγέλη τον μπεξή που έχει τις εκδόσεις εύανδρος!