Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΧΑΡΤΕΣ

Αυτή είναι η ΑΝΑΦΗ ή το ALERT. Είναι το σημείο που είδαν οι Αργοναύτες λόγω του Φαινομένου του πολικού λυκόφωτος, όπως αναλύθηκε στο προηγούμενο σημείωμα.(όλα αυτά περιέχονται στα Αργοναυτικά στίχοι 1250-τέλος)


Στους επόμενους χάρτες βλέπετε τις θέσεις των διαφόρων τόπων και στην συνέχεια τα ρεύματα του αρκτικού ωκεανού και το γιατί της πορείας.Υπάρχουν τέσσερεις ακόμη περιοχές που ανήκουν στην περιοχή αυτή ή μάλλον πέντε.Α) Η Αίτνα: Η Αίτνα λοιπόν είναι ένα από τα δεκάδες υποθαλάσσια ηφαίστεια της περιοχής γι' αυτό και η αναφορά στον Εγκέλαδο.Β)Το νησί των σειρήνων.Αν και δεν είναι απόλυτα εξακριβωμένο αλλά τις μεγαλύτερες πιθανότητες συγκεντρώνει το νησί Wrangel Island.Γ)Η Κέρκυρα:που υπάρχει αναλυτικότερη αναφορά σε προηγούμενο σημείωμα και Δ)Η ΚΡΗΤΗ:Που είναι εκεί.Αν όλοι νομίζατε ότι η Κρήτη ήταν νησί,πάντοτε,αυτό δεν αναφέρετε πουθενά.Εκεί μάλιστα και σε αυτόν τον κόλπο Φυλάει ο ΤΑΛΟΣ το γνωστό τεράστιο ΡΟΜΠΟΤ και Ε)Η γη των γιγάντων.Εκείνο που δεν ξεκαθαρίζεται είναι αν η Κρήτη και η γη των γιγάντων,λόγω γειτνίασης ταυτίζονται κιόλας.
Στο επόμενο σημείωμα θα προστεθούν χάρτες με τα υπόλοιπα αναφερόμενα μέρη έτσι ώστε όλοι με το βιβλίο στο ένα χέρι να ακολουθήσετε την διαδρομή.
ΕΚΚΛΗΣΗ:Όσοι θεωρείτε την ανάρτηση αυτή και της προηγούμενες ότι αναταποκρίνονται στην πραγματικότητα διαδόστε το.Όχι για το μπλογκ.Έχω ξαναπεί ότι δεν με ενδιαφέρει αλλά για την αλήθεια που προσπαθούν να αποσιωπήσουν όλοι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θΌΔΩΡΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΤΡΟΜΑΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΑΝΤΩΝΗΣ