Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Σκόρπιες ειδήσεις

Αγαπητοί φίλοι
Ξέρω ότι χρωστάω μια ανάρτηση για τον τρόπο που κινούνταν η ΑΡΓΩ αλλά δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένη. Παρ' όλο που αυτά που γράφω είναι πάντα τα μισά, εγώ έχω πάντα απόλυτα ολοκληρωμένη εικόνα και τώρα δεν έχω. Γι' αυτό αν και θα μπορούσα να σας ανακοινώσω κάποια δεν θα το κάνω. Δεν θέλω να σας αφήσω όμως χωρίς ούτε μία είδηση για την Αργώ μια και ξέρω ότι κάποιοι έχετε ταυτιστεί με το θέμα.
Έρχομαι λοιπόν να σας πω ότι όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η ΑΡΓΩ και όλα τα πλοία της εποχής εκείνης δεν μοιάζουν με τις τριήρεις αλλά με τα σημερινά "καταμαράν". Ξέρω ότι ακούγεται κάπως όλο αυτό αλλά αν σκεφτείται τι είδους σκαρί θα μπορούσε να ταξιδέψει με την ίδια άνεση σε θάλασσες και ποτάμια και να το τραβάνε στην αμμώδη παραλία όλη την ώρα το Καταμαράν μοιάζει ιδανικό ως σχήμα. Ψάχνοντας τις λεπτομέρειες θα δείτε ότι όλες ταιριάζουν.
Αυτό βέβαια είναι ένα πρώτο στοιχείο και μόλις το ολοκληρώσω, μαζί με το είδος του κινητήρα που χρησιμοποιούσε, θα προσπαθήσω να σας δώσω και κάποιο σκαρίφημα.
Η αλήθεια είναι ότι περνάω μια περίοδο black-out που πρόκειται να κρατήσει για κανέναν μήνα ακόμη, αν κρίνω σωστά οπότε και θα μπορέσω να έχω ποιο συχνές αναρτήσεις.
Δυστυχώς το δικό μου black-out είναι ταυτισμένο με το αντίστοιχο της εποχής. Οι παγκόσμιες εξελίξεις δικαιώνουν απόλυτα τους αρχαίους και το σύστημα χωρισμού του κόσμου. Σας είχα μιλήσει παλαιότερα για την Ιταλία αλλά και ιδιωτικά σε φίλους είχα αναφερθεί και στην Αγγλία(διαφορετική περίπτωση). Αγγλία και Αμερική δεν τελείωσαν με τα προβλήματά τους και κοντά σε αυτούς θα προστεθεί τόσο το Βέλγιο όσο και η Ολλανδία και φυσικά η Ιρλανδία παρά τα αντίθετα εικαζόμενα. Η Γαλλία θα την γλυτώσει όπως και οι Ισπανία-Πορτογαλία που έχουν δυο χρόνια μπροστά τους για να λύσουν τα προβλήματά τους. Η Γερμανία με εξαίρεση το βόρειο τμήμα της και τον στόλο της στο Αμβούργο και τις γύρω περιοχές θα έχει μεγάλη ανάπτυξη.Προβλήματα θα αντιμετωπίσει και το τμήμα της κοντά στην Αυστρία. Η Ιταλία θα είναι η χαμένη της υπόθεσης αλλά και η Αυστρία θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Η Ελλάδα χωρίς να ξεφύγει από το πρόβλημα ανεργίας που έχει θα σταθεροποιηθεί και θα έχει κάποια ανάπτυξη, κύρια μετά τον Μάιο αν και τα γενικότερα προβλήματα της Ε.Ε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα δημιουργούν τριβές.
Πριν κλείσω να πω ότι η συνάντηση Μέρκελ-Σαρκοζί γίνεται στα πλαίσια ενός σημαντικού και θετικού χρονικού διαλείμματος και θα έχουμε και για την Ελλάδα θετικά μηνύματα.
Καλημέρα σας

2 σχόλια:

ria είπε...

η ανάρτησή σου τελειώνει πολύ αισιόδοξα.

τακτοποιήθηκες; όλα καλά;

Pausanias είπε...

Όχι ακόμη αγαπητή φίλη.Τρέχω για μια σειρά θέματα που θα χρειαστούν λίγο χρόνο ακόμη.