Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Παγκόσμια πρώτη.Η Ιστορία της Γης σε λίγες γραμμές.

Αγαπητοί φίλοι
Το ταξίδι που άρχισε πριν αρκετό καιρό μας βγάζει συνεχώς σε νέους δρόμους και ατραπούς που ούτε καν είχα φανταστεί.
Ο Ησίοδος, ο Ορφέας, ο Όμηρος αλλά και κάποιοι λίγοι ακόμη όπως ο Πίνδαρος για παράδειγμα, αποδεικνύονται πολύ αποκαλυπτικοί. Τα συμπεράσματά μου λοιπόν από την μέχρι τώρα αναζήτηση είναι σε λίγες γραμμές τα εξής:
Οι "άνθρωποι" ζούσαν σε άλλα συστήματα πλανητικά και όχι σύστημα και γαλαξίες. Ένα από αυτά ήταν και το σύστημα πέριξ του Σείριου, του αστέρα του Μ.Κυνός. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Ησίοδος.
Ο κυρίαρχος αυτής της Διαγαλαξιακής συμμαχίας Κρόνος έστειλε μιαν αποστολή στο δικό μας Γαλαξία και σύστημα. Μια ερευνητική αποστολή που είχε στόχο τον πλανήτη μας και ίσως όχι μόνο αυτόν αλλά αυτό από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν ξεκαθαρίζεται. Απλά τα όποια γεγονότα που αναφέρονται διαδραματίζονται στην Γη.
Το πρώτο κύμα ήταν επιστήμονες και άλλοι εθελοντές που έστησαν μεγάλους θόλους. Μέσα στους θόλους ήταν κατοικίες και εργαστήρια και γέμισαν τον υπόλοιπο χώρο με θερμοκήπια έτσι ώστε να εξασφαλίσουν τροφή και υποστήριξη των συστημάτων ζωής μια και απ' ότι φαίνεται οι πρώτες αυτές κοινοτητες αντιμετώπισαν μια ατμόσφαιρα που δεν ήταν απόλυτα συμβατή με τον οργανισμό τους. Γι' αυτόν τον λόγο φορούσαν εκτός των θόλων κράνη.
Στην συνέχεια και αφού έγιναν και ολοκληρώθηκαν οι έρευνες, εγκαταστάθηκαν δεκάδες διατρητικά μηχανήματα, πνευματικά στο σύνολό τους που λειτουργούσαν με ζεστό αέρα. Υποθέτω ότι τα ορυκτά και δη τα επιφανειακά ήταν στο άμεσο ενδιαφέρον τους. Έτσι ο πλανήτης που τώρα κατοικούμε μετατράπηκε σε ένα ορυχείο επιφανείας. Αυτή η κατάσταση κράτησε πολλά χρόνια. Μέχρι που τα επιφανειακά αυτά ορυκτά να μειωθούν ή και να τελειώσουν προφανώς.
Πέρασαν έτσι στην επόμενη φάση που ήταν η υπόγεια εκσκαφή και ανεύρεση. Εργάτες μέσα σε ατομικούς εξωσκελετούς με απίστευτα ισχυρή θωράκιση κατεύθασαν και ανοίξανε υπόγεια τούνελ, βγάζοντας έξω το πολύτιμο φορτείο. Αναμνηστικό αυτής της διάνοιξης οι χιλιάδες στοές σε όλον τον κόσμο μήκους αρκετών χιλιομέτρων και μάλλον αν ερευνηθούν ακόμη περισσότερο θα βρεθούν ακόμη περισσότερες σε απίστευτα μεγάλα βάθη. Εδώ να συμπληρώσω ότι αναφέρεται, από τους αρχαίους συγγραφείς ότι το εσωτερικό της Γης, στα μεγάλα βάθη, είναι διαφορετικό απ' ότι φαντάζονται. Η θερμοκρασία είναι χαμηλή και όχι υψηλή όπως θα περίμενε κανείς . Το ίδιο είχε υποστηρίξει,πέρα από κάποιους σημερινούς επιστήμονες που αντιμετωπίζονται λίγο πολύ ως περίεργοι και ο πολύς κύριος Ιούλιος Βέρν. Αυτός που ενώ όλοι νόμιζαν ότι έγραφε παραδοξολογίες το μόνο που ακόμη δεν επαληθεύτηκε είναι το περίφημο ταξίδι στο κέντρο της γης όπου μπαίνοντας σε τέτοια τούνελ φτάνει από την Ισλανδία στην Ιταλία.
Ένα γεγονός όμως άλλαξε την πορεία αυτού του πλανήτη.
Ο πλανήτης που αποτελούσε την κατοικία κάποιων τουλάχιστων πληθυσμών πλησίασε κοντά στον ήλιο τους. Η θερμοκρασία αυξήθηκε και η ζωή έγινε ανυπόφορη. Ανάμνηση αυτού του γεγονότος είναι η φράση "κυνικά εγκαύματα" και όχι βέβαια ότι καίγονταν από το αστέρι. Έτσι μετακόμισαν ομαδικά πληθυσμοί εδώ με πρώτους τους περίφημους Λέλεγες υπό την αρχηγία του Δευκαλίωνα που προσγειώθηκαν στην περιοχή της Ν.Σκωτίας στον Καναδά. Απ' ότι φαίνεται από τις προηγούμενες αποστολές είχαν μείνει κάποιοι ή έγιναν γεννετικές μεταβολές από επιστήμονες σε μέλη των ανθρωποϊδών γηγενών που είχαν αναπτυχθεί στον εδώ πλανήτη αλλά βέβαια όχι σε όλα μια και συνεχίζουν να υπάρχουν τα ανθρωποϊδή με την μορφή που τους δίνουν οι διάφοροι Δαρβινικοί ως την εποχή του Τρωικού πολέμου γύρω στο 16000 πχ.Κατεύθασαν στην συνέχεια και άλλοι πληθυσμοί, όπως οι γνωστοί μας Μυρμιδόνες.
Η ιστορία λίγο πολύ μετά είναι γνωστή. Δύο παγκόσμιοι πόλεμοι, ο Θηβαϊκός και ο Τρωικός, πολλοί μικροί περιφερειακοί και ένας παρολίγο πυρηνικός μεταξύ Ελλήνων και Ατλάντων που έληξε με την καταστροφή των πυρηνικών όπλων των Ατλάντων από μία γυναίκα πράκτορα την Πανδώρα. Ένα πυρηνικό νέφος καλύψε μια τεράστια περιοχή και για χρόνια έχουμε τερατογεννέσεις, ενώ η λυχαιμία θερίζει τα νεογέννητα.
Φυσικά την ίδια εποχή έχουμε και κοσμικά γεγονότα, όπως πολέμους για την κυριαρχία του εδώ συστήματος που αποτέλεσμα αυτών είναι ο εδώ παραλίγο πυρηνικός που αναφέρθηκε πιο πριν μια και μονομερώς ο "Προμηθέας" έδωσε πυρηνικά στους Άτλαντες.
Μετέπειτα έχουμε μια οπισθοχώρηση πολιτισμική αλλά το σκηνικό συμπληρώνεται με δραματικές κλιματολογικές αλλαγές που φέρνουν την μετοίκιση των πληθυσμών, κυρίως των βασιλικών οικογενειών, των αρχείων, των επιστημόνων και ενός μέρους του στρατού, στην ζεστή Μεσόγειο που απετέλεσε την κιβωτό της εποχής εκείνης.
Η περιοχή που ονομάζουμε σήμερα Ελλάδα απετέλεσε το κέντρο αυτών των μετακινήσεων και έγινε η αποθήκη πολιτισμού και γνώσεις προκειμένου να μεταλαμπαδευτούν αργότερα ξανά προς τις παλαιές πατρίδες.
Αυτό άρχισε να γίνεται κύρια μετά την οριστική υποχώρηση των παγετώνων όπου οργανώθηκαν αποστολές για επιστροφή. Οι κοντινές πέτυχαν αλλά οι μακρινές, όπως αυτές στην Αμερική απέτυχαν οι περισσότερες αλλά όχι όλες. Ως τις ημέρες μας έφτασε με την ονομασία ελληνικοί αποικισμοί. Τα μαντεία ήταν φορείς αυτής της γνώσεις και κατεύθυναν τις διάφορες αποστολές.
Φυσικά οι επαναπατρισθέντες αντιμετώπιζαν τους απογόνους όσων παρέμειναν που τους υποδέχονταν προφανώς με δυσπιστία και ίσως και εχθρικά πολλές φορές αλλά και την πολιτισμική διαφορά με αυτούς μια και τα χιλιάδες χρόνια απόστασης από την εποχή του χωρισμού είχαν δημιουργήσει ένα χάσμα.
Πάντως τον σημαντικότερο ρόλο στην αλλοίωση της πραγματικής εικόνας της ιστορίας του πλανήτη μας έπαιξε ο Χριστινισμός που ξεθεμελίωση κατέστρεψε και εξαφάνισε κάθε μνήμη που θα μπορούσε να υποδείξει κάτι άλλο πέρα από αυτό που γνωρίζατε όλοι μέχρι πριν λίγα λεπτά. Η τόσο συντονισμένη προσπάθεια αλλοίωσης μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι αλλά γι' αυτά έχουμε μόνο ενδείξεις όπως η μετατροπή της ελληνικής ιδιωματικής γλώσσας Ελληνόφωνων πληθυσμών με την δημιουργία της σλαβικής από τα αδέρφια Κύρριλος και Μεθόδιος με την προτροπή των Βυζαντινών.
Θα έλεγε κανείς ότι οι παλιοί λογαριασμοί δεν έχουν κλείσει ακόμη και το τελικό αποτέλεσμα του "αγώνα" είναι ακόμη ανοιχτό.
Υ.Γ Ξέχασα να αναφέρθώ στον τρόπο που χρησιμοποιούσαν για να πραγματοποιούν τα διαγαλαξιακά τους ταξίδια. Οι Αρχαίοι λοιπόν συγγραφείς αναφέρονται σε μία μέθοδο που ανταποκρίνεται απόλυτα σε αυτό που ονομάζει η σύγχρονη επιστήμη "Σκουληκότρυπα".Πρόκειται για το φαινόμενο που δημιουργείται στα σημεία τομής δύο ή περισσοτέρων μαγνητικών πεδίων όπου αυξάνεται η ταχύτητητα των σωμάτων που θα βρεθούν εκεί γεωμετρικά με αποτέλεσμα ένα μεγάλο ταξίδι να πραγματοποιείται σε λίγο χρόνο. Μάλιστα υπό την επίρρεια των δύο πεδίων στο σημείο τομής δημιουργείται από αυτές τις συμπράτουσες δυναμικές γραμμές ένα είδος τούνελ ή για να είμαι ακριβής πολλά συνεχόμενα τούνελ. Έτσι η μετάβαση γίνεται με "άλματα" και όχι μια συνεχόμενη κίνηση.

1 σχόλιο:

ria είπε...

και πάντα αναρωτιόμουν για τις στοές και τα σπήλαια...

καλή εβδομάδα!