Ζητώντας συγνώμη για τον χρόνο μεταξύ των κειμένων, αλλά φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεται ότι η ζωή έχει και αυτή τα δικαιώματά της, θα ξεκινήσω να σταχυολογώ τις διάφορες αποδείξεις -ενδείξεις που με έπεισαν ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι πολύ παλαιότερο και διαφορετικό του μέχρι τώρα ισχυριζόμενου ως αληθούς.
Αρχίζω με την πρώτη παρατήρηση που έκανα και που με οδήγησε από το χέρι και στα υπόλοιπα. Οι δύο παλαιότεροι συγγραφείς (Όμηρος και Ησίοδος, εδώ πρέπει να προσθέσουμε και τον Ορφέα που αυτοπροσδιορίζεται την ίδια χρονική περίοδο ως συμμετέχων στην Αργοναυτική) δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά από όσα έπρεπε να ξέρει ένας συγγραφέας που έζησε γύρω στο 800 πχ (όπως θέλουν να τους τοποθετήσουν).Τι είναι αυτά;Ενώ μιλούν υποτίθεται γύρω από γεγονότα που συνέβησαν λίγα χρόνια μετά γύρω στα 300-400 μετά την τεράστια έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας δεν αναφέρουν ούτε μιά φορά κάποια συνέπειά του στον Ελλαδικό χώρο.Αντίθετα όλα τα κτήρια σε όλο το μήκος και πλάτος της Ελληνικής γης είναι άθικτα χωρίς ούτε ένα σημάδι ζημιάς.Άρα οι συγγραφείς αυτοί οι είχαν μια τεράστια άγνοια της τότε κοντινής τους ιστορίας ή απλά ζούσαν πολύ παλαιότερα.
Ας πάμε στα παλαιότερα τώρα:
Οι ίδιοι δεν γνωρίζουν τίποτε για τους "κατακλυσμούς" της γης από νερά από το λιώσιμο των πάγων και τις επιπτώσεις τους.
Άρα τι συμβαίνει;
Επειδή δεν μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε ως ανόητους και με τεράστια άγνοια μια και γνωρίζουν πολλά αρχαία ως προς αυτούς γεγονότα όπως η αρχή του κόσμου,έχουν πολλές γνώσεις αστρονομίας γεωγραφίας μηχανολογίας κλπ είναι δυνατόν να αγνοούν τα βασικά;
Όχι η απάντηση.Άρα οι τρεις αυτοί συγγραφείς υπάρχουν σε μια εποχή πριν το 10000 πχ όπου χρονολογείται η πρώτη γνωστή αύξηση της στάθμης των νερών.
Άρα μιλάμε για παλαιότερη εποχή και αν η χρονολόγηση αλλά και η επαλήθευση των πετρωμάτων στο Αφγανιστάν περί 15000 πχ και ενδείξεις ατομικής έκρηξης, τότε το ταξίδι στο χρόνο γίνεται πολύ μακρύτερο.
ΥΓ Δείτε παλαιότερο άρθρο σχετικά με τον Όμηριο και την Φαραωνική Αίγυπτο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου