Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Η ανατροπή των πόλων-Μια νέα συγκλονιστική (και παγκόσμια πρώτη) ανακάλυψη

Αγαπητοί φίλοι
Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας κάθε νέο εύρημά μου γιατί δυστυχώς η επίσημη επιστημονική κοινότητα .....
Εδώ και 9 χρόνια προσπαθώ να πείσω κάποιους να ακούσουν και παρά τα συνταρακτικά στοιχεία δεν θέλουν να ακούσουν. Ίσως γιατί φοβούνται να αποδεχτούν ότι τόσο αυτοί όσο και οι προηγούμενοι κάναν μόνο λάθη στην περίπτωση των ομηρικών κειμένων.
Εγώ λοιπόν σε πείσμα όλων αυτών που δεν τιμούν κανέναν από τους ηθικούς κανόνες που πρέπει να διέπει έναν επιστήμονα συνεχίζω και παρουσιάζω μόνο στοιχεία και όχι αναμασήματα ή φληναφήματα. Έχω λοιπόν την χαρά να σας παρουσιάσω το0 σημαντικότερο εύρημα μου. Ένα εύρημα μνημείο για τους τυφλούς επιστήμονες κάτι αντίστοιχο με τον χρησμό που έδωσε η Πυθία στον Βύζαντα όταν ξεκίνησε να χτίσει το αρχαίο Βυζάντιο.
Δεν θέλω να σας κουράσω και γι' αυτό περνάω στα στοιχεία.
Οδύσσεια Ε στίχοι 272-275
Πληιάδας τ᾽ ἐσορῶντι καὶ ὀψὲ δύοντα Βοώτην
Ἄρκτον θ᾽, ἣν καὶ ἄμαξαν ἐπίκλησιν καλέουσιν,
ἥ τ᾽ αὐτοῦ στρέφεται καί τ᾽ Ὠρίωνα δοκεύει,
οἴη δ᾽ ἄμμορός ἐστι λοετρῶν Ὠκεανοῖο:

Είναι οι γνωστοί στίχοι όπου όλοι μα όλοι μένουν στο ότι η Μ.Άρκτος, όπως φαίνεται καθαρά στον τελευταίο στίχο του αποσπάσματος, δεν δύει ποτέ, δηλαδή είναι αειφανής, δηλαδή βρίσκεται στο Ζενίθ ή αλλιώς πάνω από τον Βόρειο πόλο και μέχρι 15 μοίρες το πολύ απόκλιση.
Εδώ αρχίζουν και τελειώνουν όλοι οι τεράστιοι. Όμως εγώ από εδώ άρχισα γιατί το απόσπασμα αυτό περιέχει πολλές ακόμη συγκλονιστικές πληροφορίες που κανείς δεν κατάφερε, μέσα στην ζάλη του όλα είναι γνωστά, να δει.
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 1  
Αυτό που έχω ξαναγράψει ότι για να παίξουν κρυφτό (ΔΟΚΕΥΕΙ) ο Ωρίωνας με την Μ.Άρκτο αυτήν την χρονική στιγμή θα πρέπει να είμαστε στο Νότιο ημισφαίριο και σε πλάτη γύρω στις 40 μοίρες Νότια.
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 2
Ο Βοώτης, ένας αστερισμός τόσο κοντά στην Μ.Άρκτο δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να δύει, στο Βόρειο ημισφαίριο, όταν η Μ. Άρκτος είναι αειφανής. Είναι και αυτός αειφανής. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στο Νότιο ημισφαίριο.
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 3
Λόγω της κίνησης της Γης σε κανένα πλάτος ο Βοώτης δεν δύει όταν ανατέλλουν οι ΠΛΕΙΑΔΕΣ. Αντίθετα οι Πλειάδες δύουν όταν ανατέλλει ο Βοώτης.
Για να συμβούν όλα όσα οι τέσσερις στίχοι αποκαλύπτουν θα πρέπει:
1. Να βρισκόμαστε σε Νότια πλάτη γύρω στις 19-20 μοίρες.
2. Η Γη να περιστρέφεται με φορά αντίθετη από την σημερινή.
Τα παραπάνω σημαίνουν ότι η αναφορά γίνεται για Νότια πλάτη και... ότι η Γη πριν μερικές χιλιάδες χρόνια και πάντως μετά τους ομηρικούς χρόνους έχει ανατραπεί. Ο Βόρειος πόλος έγινε Νότιος και τανάπαλιν και εξαιτίας αυτού του γεγονότος άλλαξε η φορά περιστροφής της.
Απολαύστε λοιπόν φίλοι μου αυτήν την φανταστική ημέρα. Από σήμερα επίσημα γνωρίζουμε ότι η Γη ανατράπηκε και ότι τα γεγονότα της Τροίας και των Αργοναυτικών έγιναν πριν από χιλιάδες χρόνια.
ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΤΙΤΑΝΕΣ-Η αρχή της αποκάλυψης μιας κρυμμένης αλήθειας

Αγαπητοί φίλοι
Επανέρχομαι με ένα θέμα που θέλω να πιστεύω ότι θα βάλει μια ακόμη βόμβα στα θεμέλια της επίσημης εκδοχής της ιστορίας και αυτή δεν είναι άλλη από το θέμα των ΤΙΤΑΝΩΝ.
Η "λέξη" ΤΙΤΑΝΕΣ δεν είναι τίποτε άλλο από μια αυθαίρετη μεταγραφή της πραγματικής "λέξης" ΤΙΤΗΝΕΣ. Αυτό έγινε από την λανθασμένη απόδοση των φιλολόγων της κλασικής (πιθανώς) εποχής ή και παλαιότερα την οποία βέβαια οι κατοπινοί υιοθέτησαν χωρίς να μπουν στον κόπο έστω και στοιχειωδώς να την ελέγξουν. Δεν μπορεί να μην σου κινεί την περιέργεια ότι η "λέξη" χρησιμοποιείται στο ομηρικό κείμενο και να κάνεις την ελάχιστη κίνηση να δεις τι σημαίνει άραγε εκεί;
Βέβαια οφείλω να πω εδώ ότι ήδη είχε φτιαχτεί μια τεράστια παραμυθολογία από διάφορους ευφάνταστους συγγραφείς που ταίριαζε με την επικρατούσα άποψη ότι όσο πιο ακραία ήταν αυτά που λέγονταν τόσο καλύτερα μια και έτσι θα καταρρίπτονταν από τους υποτίθεται ορθολογιστές χριστιανούς θεολόγους ως ανόητα.
Υιοθετήθηκε έτσι η έννοια των "γιγάντων" , ότι και αν αυτό πραγματικά σημαίνει, των τεράστιων δηλαδή ανθρωπόμορφων πλασμάτων με την καταστροφική διάθεση και τα λοιπά χαρωπά που όλοι γνωρίζεται. Είναι όμως έτσι;
Για να απαντήσουμε στο θέμα με αξιοπιστία θα πρέπει να προστρέξουμε στην κατάλληλη αρχαία ελληνική γραμματεία και αυτή δεν είναι άλλη από τον Όμηρο και τον Ησιοδο της Θεογονίας.
Αρχίζοντας από τον δεύτερο θέλω να επισημάνω για μια ακόμη φορά ορισμένα πράγματα. Ο Ησίοδος κάνει μια προσπάθεια να κωδικοποιήσει ορισμένες παλαιότερες γνώσεις σε ένα σύγγραμμα όπου πιθανολογώ ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει ή χρησιμοποίησε ως διδακτικό εργαλείο. Δεν ήταν η προσπάθεια ενός ιστορικού ερευνητή αλλά ενός απλού καταγραφέα, που είχε βέβαια την τύχη να σωθεί το έργο του ενώ χιλιάδες άλλων χάθηκε οριστικά. Επίσης η επανασύνθεση των έργων του δημιούργησε στην πραγματικότητα ένα παζλ ανολοκλήρωτο μια και πολύ πιθανά είτε έχουμε χαμένα μέρη από την θεογονία που έδιναν ένα άλλο ίσως νόημα είτε διαφορετικών (ίσως και συγγραφέων) έργων τμήματα συνδέθηκαν σε κάτι που πρέπει να επιστρατεύσεις μεγάλη επιείκεια για να το πεις ενιαίο έργο. Εκεί εμφανίζονται οι ΤΙΤΗΝΕΣ ως "οντότητες" ότι και αν αυτό σήμαινε για τον συγγραφέα.
Μέσα σε αυτό το μπέρδεμα ήταν εύκολο να προσωποποιηθούν και να δοθεί η εικόνα που προαναφέραμε. Ήταν όμως έτσι;
Η πραγματικότητα είναι τόσο διαφορετική όσο και αποκαλυπτική για το τι ακριβώς σημαίνει το ΤΙΤΗΝΕΣ. Ας κάνουμε λοιπόν την αποκάλυψη. ΤΙΤΗΝΕΣ είναι οι "μεταφορείς". Αυτοί ή αυτά που κουβαλούν πράγματα πιθανότατα τραβώντας. Έχει δηλαδή διπλή ερμηνεία. Αυτή του μεταφέρω αλλά και αυτού του τραβάω για να μεταφέρω. Την έννοια αυτή μπορούμε εύκολα να την βρούμε στο ομηρικό κείμενο. Ας δούμε ένα παράδειγμα:
Οδύσσεια 10 στίχος 354
"ἡ δ᾽ ἑτέρη προπάροιθε θρόνων ἐτίταινε τραπέζας
ἀργυρέας," 
 ή 
Ιλιάδα 13 στίχοι 531-535
"Μηριόνης δ᾽ ἐξ αὖτις ἐπάλμενος αἰγυπιὸς ὣς
ἐξέρυσε πρυμνοῖο βραχίονος ὄβριμον ἔγχος,
ἂψ δ᾽ ἑτάρων εἰς ἔθνος ἐχάζετο. τὸν δὲ Πολίτης
αὐτοκασίγνητος περὶ μέσσῳ χεῖρε τιτήνας
ἐξῆγεν πολέμοιο δυσηχέος"
Στην πρώτη περίπτωση μεταφέρουν τραπέζια και στην δεύτερη μεταφέρει με τα χέρια του τον χτυπημένο αδερφό του.
Μπορείτε να βρείτε και άλλα αποσπάσματα από τον Όμηρο. Και αυτά δίνουν ακριβώς την ίδια εννοιολογική σημασία.
Σκεφτείτε λοιπόν τι θα έπρεπε να είναι οι ΤΙΤΗΝΕΣ ή (κατά το νεοελληνικόν) ΤΙΤΑΝΕΣ όταν η ιδιότητάς τους είναι να μεταφέρουν και να τραβάνε.
Καλές σκέψεις λοιπόν.
Παυσανίας