Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Η ανατροπή των πόλων-Μια νέα συγκλονιστική (και παγκόσμια πρώτη) ανακάλυψη

Αγαπητοί φίλοι
Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας κάθε νέο εύρημά μου γιατί δυστυχώς η επίσημη επιστημονική κοινότητα .....
Εδώ και 9 χρόνια προσπαθώ να πείσω κάποιους να ακούσουν και παρά τα συνταρακτικά στοιχεία δεν θέλουν να ακούσουν. Ίσως γιατί φοβούνται να αποδεχτούν ότι τόσο αυτοί όσο και οι προηγούμενοι κάναν μόνο λάθη στην περίπτωση των ομηρικών κειμένων.
Εγώ λοιπόν σε πείσμα όλων αυτών που δεν τιμούν κανέναν από τους ηθικούς κανόνες που πρέπει να διέπει έναν επιστήμονα συνεχίζω και παρουσιάζω μόνο στοιχεία και όχι αναμασήματα ή φληναφήματα. Έχω λοιπόν την χαρά να σας παρουσιάσω το0 σημαντικότερο εύρημα μου. Ένα εύρημα μνημείο για τους τυφλούς επιστήμονες κάτι αντίστοιχο με τον χρησμό που έδωσε η Πυθία στον Βύζαντα όταν ξεκίνησε να χτίσει το αρχαίο Βυζάντιο.
Δεν θέλω να σας κουράσω και γι' αυτό περνάω στα στοιχεία.
Οδύσσεια Ε στίχοι 272-275
Πληιάδας τ᾽ ἐσορῶντι καὶ ὀψὲ δύοντα Βοώτην
Ἄρκτον θ᾽, ἣν καὶ ἄμαξαν ἐπίκλησιν καλέουσιν,
ἥ τ᾽ αὐτοῦ στρέφεται καί τ᾽ Ὠρίωνα δοκεύει,
οἴη δ᾽ ἄμμορός ἐστι λοετρῶν Ὠκεανοῖο:

Είναι οι γνωστοί στίχοι όπου όλοι μα όλοι μένουν στο ότι η Μ.Άρκτος, όπως φαίνεται καθαρά στον τελευταίο στίχο του αποσπάσματος, δεν δύει ποτέ, δηλαδή είναι αειφανής, δηλαδή βρίσκεται στο Ζενίθ ή αλλιώς πάνω από τον Βόρειο πόλο και μέχρι 15 μοίρες το πολύ απόκλιση.
Εδώ αρχίζουν και τελειώνουν όλοι οι τεράστιοι. Όμως εγώ από εδώ άρχισα γιατί το απόσπασμα αυτό περιέχει πολλές ακόμη συγκλονιστικές πληροφορίες που κανείς δεν κατάφερε, μέσα στην ζάλη του όλα είναι γνωστά, να δει.
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 1  
Αυτό που έχω ξαναγράψει ότι για να παίξουν κρυφτό (ΔΟΚΕΥΕΙ) ο Ωρίωνας με την Μ.Άρκτο αυτήν την χρονική στιγμή θα πρέπει να είμαστε στο Νότιο ημισφαίριο και σε πλάτη γύρω στις 40 μοίρες Νότια.
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 2
Ο Βοώτης, ένας αστερισμός τόσο κοντά στην Μ.Άρκτο δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να δύει, στο Βόρειο ημισφαίριο, όταν η Μ. Άρκτος είναι αειφανής. Είναι και αυτός αειφανής. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στο Νότιο ημισφαίριο.
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 3
Λόγω της κίνησης της Γης σε κανένα πλάτος ο Βοώτης δεν δύει όταν ανατέλλουν οι ΠΛΕΙΑΔΕΣ. Αντίθετα οι Πλειάδες δύουν όταν ανατέλλει ο Βοώτης.
Για να συμβούν όλα όσα οι τέσσερις στίχοι αποκαλύπτουν θα πρέπει:
1. Να βρισκόμαστε σε Νότια πλάτη γύρω στις 19-20 μοίρες.
2. Η Γη να περιστρέφεται με φορά αντίθετη από την σημερινή.
Τα παραπάνω σημαίνουν ότι η αναφορά γίνεται για Νότια πλάτη και... ότι η Γη πριν μερικές χιλιάδες χρόνια και πάντως μετά τους ομηρικούς χρόνους έχει ανατραπεί. Ο Βόρειος πόλος έγινε Νότιος και τανάπαλιν και εξαιτίας αυτού του γεγονότος άλλαξε η φορά περιστροφής της.
Απολαύστε λοιπόν φίλοι μου αυτήν την φανταστική ημέρα. Από σήμερα επίσημα γνωρίζουμε ότι η Γη ανατράπηκε και ότι τα γεγονότα της Τροίας και των Αργοναυτικών έγιναν πριν από χιλιάδες χρόνια.
ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

2 σχόλια:

Αναπτήρας είπε...

Πολύ ενδιαφέρον. Διασταυρωμένες οι αστρονομικές επισημάνσεις;

Pausanias είπε...

Λυπάμαι που άργησα να απαντήσω. Αυτό συνέβη γιατί απάντησα με το κινητό αλλά τελικά δεν ήρθε και εγώ δεν το έλεγξα πιστεύοντας ότι απάντησα.
Επί της ουσίας τα στοιχεία είναι ελεγμένα με την επιφύλαξη ότι δεν είμαι αστρονόμος και άρα μπορεί να υπάρχουν μικρά λαθάκια γιατί το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ δεν είναι επαγγελματικό. Πάντως ακόμη και έτσι η προσέγγιση είναι πολύ καλή.