Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Προσωπικό-Η ώρα της αποκάλυψης

Αγαπητοί φίλοι
Πέντε χρόνια εδώ σε αυτό το κομμάτο του ιστού έχω μοιραστεί μαζί σας αποτελέσματα και ανακαλύψεις. Αν και θα περίμενα ίσως μια κάπως πιο ενεργή συμμετοχή εντούτοις κάθε μέρα αρκετοί από εσάς διαβάζατε το blog λέγοντας μου με αυτόν τον τρόπο είμαστε εδώ.
Ποτέ δεν θέλησα να σας πω ωραία ψέμματα. Ποτέ δεν θέλησα να μπλεχτώ και να σας μπλέξω σε σενάρια. Πάντοτε αυτά που έλεγα ήταν ένα μέρος μια ευρύτερης ενότητας που είχα ψάξει καλά και ήμουν σίγουρος ότι ήταν έτσι.
Όλον αυτό τον καιρό έκανα και λάθη και όσα διαπίστωσα ή μου υποδείξατε τα διόρθωσα. Ελπίζω μόνο αυτά που δεν διόρθωσα να μην είναι πάρα πολλά.
Θα αναρωτηθείτε γιατί τα γράφω όλα αυτά. Τα γράφω γιατί είναι ώρα να ξανασυστηθούμε. Καλύτερα θα έλεγα να σας αποκαλύψω ένα κομμάτι του εαυτού μου που είχα κρατήσει για μένα. Άλλωστε το ποιος πραγματικά είμαι αφορούσε μόνο εμένα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που προτίμησα το "Παυσανίας" ένα όνομα που προσπάθησα να τιμήσω. Αυτό που άλλαξε τώρα και κάνω αυτήν την αποκάλυψη είναι ότι μόλις σήμερα πήρα το βιβλίο μου στα χέρια μου και φυσικά για να μοιραστώ την χαρά μου αυτή μαζί σας θα πρέπει να σας αποκαλύψω το όνομά μου.
Μην φανταστείτε ότι είμαι κάποιος διαφορετικός απ' όλους εσάς. Δεν είμαι.Ένας απλός άνθρωπος που διεκδικεί για τον εαυτό του το δικαίωμα να σκέφτεται και να μιλά όποτε και όταν αυτός κρίνει χωρίς να λογοκρίνεται από τους άλλους και η ανωνυμία βοήθησε σε αυτό. Αυτό άλλωστε, το δικαίωμα του λόγου, το προσπάθησα και το κράτησα και μέσα στο blog παρά τον απρόσμενο πόλεμο που δέχτηκα κάποιες φορές.
Έτσι λοιπόν την Τρίτη στις 23 Απριλίου και ώρα 8 μ.μ ,μισός σαν "Παυσανίας" και μισός με το άλλο μου όνομα θα παρουσιάσω στην Καβάλα στο βιβλιοπωλείο "Σελίδες...με άρωμα καφέ" το βιβλίο μου "Περίπλους στο Παρελθόν".
Ξέρω ότι νοερά θα είστε όλοι εκεί και εγώ θα παίρνω δύναμη για να ανταποκριθώ στο πρωτόγνωρο αυτό, για μένα, εγχείρημα της παρουσίασης του βιβλίου.
Έχω ζητήσει από έναν φίλο να videoσκοπήσει αυτήν την εκδήλωση και θα την αναρτήσω για να ακούσω και τα σχόλιά σας.
Για τους φίλους που θα ενδιαφερθούν να αγοράσουν το βιβλίο και είναι μακριά, η ανάρτησή του ως
e-book δεν έχει γίνει ακόμη. Περιμένω να με ενημερώσουν και θα σας ενημερώσω και εγώ.
Αν και με τα χρήματα γενικότερα δεν τα πάω και πολύ καλά πρέπει να σας πω ότι το πρώτο αυτό βιβλίο, θα ακολουθήσει και ο 2ος τόμος, έχει 308 σελίδες και κοστίζει 25 euro σαν έντυπο και 20 ως e-book. Στην παρουσίαση αυτή αλλά και σε όσες παρουσιάσεις θα κάνω θα κοστίζει και το έντυπο 20euro. Σκέφτομαι ότι ίσως είναι μια καλή ευκαιρία αν μπορέσω και οργανώσω, με την βοήθειά σας κάποιες παρουσιάσεις, να καταφέρω να σας γνωρίσω κάποιους από κοντά και τότε σίγουρα θα έχουμε να πούμε πολλά και ενδιαφέροντα.
Φιλικά
Παυσανίας (κατά κόσμον Ποσταντσίδης Θεόδωρος)
Αυτή είναι η πρόσκλησή

 





















































6 σχόλια:

Ο νοών...νοείτω είπε...

Θερμά συγχαρητήρια για την έκδοση του βιβλίου σου.
Εύχομαι καλές διαδρομές στους αναγνώστες.
Θα το αναζητήσω στα βιβλιοπωλεία.

ria είπε...

συγχαρητήρια θεόδωρε!
και πως θα προμηθευτούμε το βιβλίο οι κατοικούντες μακριά με ιδιόχειρη αφιέρωση;

στείλε μέηλ με πληροφορίες!

explore.bees είπε...

Τα συγχαρητήρια και από εμένα
Θεό-δωρε ..

Μακάρι να ήσουν κοντά μου για να ερχόμουν στην παρουσίαση σου .
Παρόλα αυτά , θα ήθελα πολύ να διαβάσω το βιβλίο σου .
Θα σου στείλω Π.Μ. ώστε να μου το στείλεις για να το έχω σε έντυπη μορφή .

Συγχαρητήρια και πάλι .

Χρήστος

Pausanias είπε...

Προς Γιάννη Γιάννου
Ευχαριστώ για το σχόλιο.Έχεις το δικαίωμα να έχεις την γνώμη σου μόνο που θα πρέπει να σκεφτείς πως θα νιώσεις όταν καταλάβεις ότι κάνεις λάθος.
Αναρωτιέμαι μόνο σε τι κατάσταση βρίσκεσαι για να παρακολουθείς κάτι που χλευάζεις
Αγαπητοί φίλοι
Αυτήν την στιγμή μπορώ μόνο να σας το στείλω μια και δεν έχω διανομέα. Μια λύση θα ήταν αν υπάρχουν αρκετοί στην περιοχή της Αθήνας να έρθω εγώ εκεί αντί να υποχρεωθείτε να καταβάλετε και ταχυδρομικά έξοδα. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.

Αθηναίος είπε...

Φίλε Παυσανία ελπίζω να συνεχίσεις να μας ταξιδεύεις! Δεν έχει σημασία αν μας πας σε μέρη που έχουμε ξαναπάει ή μας προτείνεις να πάμε σε άγνωστα ή ακόμα και ανύπαρκτα μέρη! Σημασία έχει ΠΑΝΤΑ το ταξίδι!!

Φίλε Θεόδωρε εύχομαι ο Περίπλους του βιβλίου σου να είναι μεγάλος και ατελείωτος!

Pausanias είπε...

Προφανώς έχεις προβλήματα προσωπικά και προσπαθείς να τα λύσεις μεταφέροντας την πίεση που δέχεσαι σε άλλους αλλά δυστυχώς δεν είμαι εγώ το πρόσωπο που πρέπει να απευθυνθείς. Υπάρχει συγκεκριμένος κλάδος.
Σου εύχομαι καλή τύχη και γρήγορα να σε δούμε υγιή ανάμεσά μας.