Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Η Αφρικανική καταγωγή και οι έταιροι ΧΜΕΝ

Αγαπητοί φίλοι
Απ' ότι φαίνεται όλοι εμείς που είχαμε από μικροί ή πιο μεγάλοι θαυμάσει τις εξαιρετικές δυνατότητες των υπερηρώων του MARVEL ή της DC και ευχόμασταν να ήταν αληθινοί και κρυφά μέσα μας να είμασταν και εμείς μέρος της ομάδας τους είχαμε κάνει ένα μεγάλο λάθος. Το λάθος αυτό σύμφωνα με την επίσημη ιστορία ήταν η ύπαρξή τους.
Ναι υπήρχαν οι ΧΜΕΝ ίσως και ο Ξαβιέ στην αυγή της ανθρώπινης ιστορίας.
Μην γελάτε γιατί θα εκπλαγείτε!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να καταλάβουμε τι μας χτύπησε. Κάποτε λοιπόν ήταν κάποιοι τύποι στην μετεμφυλιακή Αμερική που θεώρησαν καλό να δώσουν στους μέχρι τότε από αυτούς θεωρούμενους σκλάβους και μη ανθρώπους ένα κάποιο πρεστιζ. Έτσι άρχισαν να γράφουν διάφορα εγκωμιαστικά άρθρα και να γίνονται πληρωμένες δημοσιεύσεις με αποτέλεσμα να φτάσουν σε ακρότητες γράφοντας φαντασιώσεις για πολιτισμούς θαυμάσιους που κάπως κάπου κάποτε εμφανίστηκαν αλλά κάτω από περίεργες και άγνωστες συνθήκες εξαφανίστηκαν. Αποτέλεσμα αυτού του κύματος των δημοσιευμάτων ήταν και το γνωστό κόμικ του ΤΑΡΖΑΝ και οι κινηματογραφικές του αναφορές.
Βέβαια όλα στηρίζονταν στο γεγονός ότι ούτε κανείς μπορούσε να πάει στην Αφρική ούτε τηλεόραση και ίντερνετ υπήρχε και άρα ο καθένας μπορούσε να ισχυρίζεται ότι θέλει. Κάποτε βέβαια όλα αυτά παρασύρθηκαν από τον ΒΠΠ αλλά φαίνεται ότι οι παλιές αυτές φαντασιώσεις επανήλθαν συνδεόμενες πάντα με πολιτικά κριτήρια και γεγονότα όπως η δράση και ο θάνατος του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ τους μαύρους πάνθηρες και την αυξανόμενη αυτοπεριχαράκωση-γκετοποίηση των αφρικανών στα πλαίσια μιας ιδιότυπης αντίληψης περί ισχυρής αλλά κατατρεγμένης φυλής που περισσότερο θυμίζουν ελληνικές ταινίες του τύπου"φτωχή και κατατρεγμένη" της ΚΑΤΙΝΑ-ΦΙΛΜ.
Εκεί λοιπόν διάφοροι ανόητοι με λεφτά και σχέσεις με τον καλό κόσμο της Μασονίας άρχισαν να αναμασούν τις ίδιες αστειότητες. Μάλιστα ένας από αυτούς(Ιωσήφ Μπεν Γιοχάναν) ισχυρίσθηκε ότι ο Αριστοτέλης ξενυχτούσε νυχθημερών επί μήνες ή και χρόνια στην βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας αλλάζοντας τα εξόφυλλα και βάζοντας το όνομά του σβήνοντας ταυτόχρονα τα ονόματα των Μαύρων συγραφέων τους. Όταν ρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να συνέβηκε αυτό την στιγμή που η βιβλιοθήκη δεν υπήρχε όσο ζούσε ο Αριστοτέλης κατηγόρησε την MARY LEFKOWITZ (εβραία και αυτή στην καταγωγή για να δείτε ότι είναι θέμα ανοησίας και όχι καταγωγής) ότι είναι ρατσίστρια γιατί τι μπορούσε να απαντήσει ότι το πνεύμα του τα έκανε όλα αυτά;
Στα πλαίσια αυτής της παραφιλολογίας και του σήμερα αγοράζουν όλοι φασόλια άρα φασόλια θα πουλήσουμε γράφτηκε και το βιβλίο "Η μαύρη Αθηνά" του Μάρτιν Μπενάλ που ασχολούνταν με την κινέζικη ιστορία αλλά προφανώς επειδή για τους κινέζους δεν σε "παίρνει" να γράψεις ότι ήταν Σημίτες έγραψε για τους Έλληνες.
Τώρα για τα στοιχεία που παρουσιάζουν σε αυτά τα βιβλία το μεγαλύτερο μέρος είναι η αναμάσηση των παραμυθιών μιας ομάδας βιβλίων που γράφουν κυκλικά δηλαδή γράφω εγώ ότι ο "Γιάννης" είπε ότι στην Γη του Πυρός περπατάνε με τα χέρια και γράφει ο "Γιάννης" το ίδιο χρησιμοποιώντας εμένα σαν πηγή. Σαν το ανέκδοτο με τους ινδιάνους τα ξύλα και τις μετεωρολογικές προβλέψεις. Τόσο καλά.
Από εκεί και μετά υπάρχουν οι γνωστές μας πια ενδείξεις που είναι:
Η παγκοσμίως κοινή γλώσσα που κάνουν ότι δεν την βλέπουν έτσι ο κάθε ένας ανακαλύπτει την αρχή του πολιτισμού όπου θέλει βρίσκοντας ομοιότητες με την δική του γλώσσα και ένα μικρό ποσοστό ενός παράγοντα του DNA που υπερτερεί στους μαύρους και υπάρχει σε μικρό ποσοστό(λιγώτερο από 5%) σε πολλούς λαούς(όχι σε όλους) κυρίως στην Αμερικανική ήπειρο αλλά όχι μόνο που βέβαια δεν προέρχεται από τους σκλάβους. Αυτά είναι όλα και όλα.
Έκαναν λοιπόν την υπόθεση ότι κάποτε απόγονοί τους ήρθαν στην Αμερική. Η υπόθεση αυτή όπως γράφει και ο Ησίοδος και υπονοεί ο Όμηρος είναι σωστή. Μάλιστα γνωρίζω ακόμη, από τον Ησίοδο, ότι είχαν πάει και στην Βαλτική αλλά όχι μέχρι την Βαλτική μόνο εκεί. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί την από Αφρική καταγωγή του σύγχρονου ανθρώπου μια και ούτε οι Μαύροι είναι από την Αφρική. Βρέθηκαν εκεί αλλά δεν γεννήθηκαν εκεί αλλά αυτό είναι κάτι άλλο και σήμερα δεν μπορώ να παρουσιάσω τις αποδείξεις που όμως έχω και απλά διαβάστε το αλλά μην το αποδεχτείτε μέχρι να παρουσιάσω τις αποδείξεις.
Τώρα για να συνδιάσουν τα παραπάνω θυμήθηκαν την ΠΑΤΑΤΑ περί Βερύγγιου πορθμού.
Όπως έχω γράψει και στα σχόλια στην συζήτηση με την Ι.Γ αυτό έγινε υποτίθεται ως εξής:
Ο Βερύγγιος είναι ένα σχετικά στενό κομμάτι θάλασσας, 110 χιλιομέτρων, μεταξύ Ρωσίας και Αλάσκας, Αυτό λοιπόν υποτίθεται ότι πάγωσε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και πέρασαν από εκεί ομάδες μεγάλες του πληθυσμού που ξεχύθηκαν στις έφορες πεδιάδες του Καναδά και των ΗΠΑ και μετά κατέβηκαν στην Ν.Αμερική.
Ξεχνάναι βέβαια να μας πουν οι καλλιεργητές αυτής της ΠΑΤΑΤΑΣ ότι δεξιά και αριστερά του Βερύγγιου βρίσκονται δύο μεγάλοι Ωκεανοί με διαφορά θερμοκρασίας και αλατότητας και αυτό κάνει να περνάν από τον πορθμό αυτό πολύ ισχυρά ρεύματα γιαυτό και είναι μέχρι και σήμερα ένα επικίνδυνο τμήμα για την ναυσιπλοΐα και ότι λόγω των ρευμάτων δεν μπορεί να παγώσει το τμήμα αυτό. Αν μάλιστα σε αυτό προσθέσεις ότι στην περιοχή του βρίσκονται τα μεγαλύτερα υποθαλάσσια ενεργά ηφαίστεια καταλαβαίνει κανείς ότι ο ισχυρισμός καταντά αστειότητα ακόμη και για μωρά παιδιά. Παρ' όλα αυτά ας ακολουθήσουμε τον ισχυρισμό αυτό μέχρι του σημείου που τα γέλια πια θα είναι πολύ δυνατά.
Υποθέτουμε λοιπόν ότι συνέβηκε το γεγονός. Για να συμβεί βέβαια αυτό είτε οι άποικοι αυτοί είχαν μαζί τους τον ΑΙΣΜΑΝ ή άνθρωπο πάγο(βλέπετε ότι οι υπερήρωες ήταν αληθινοί) είτε πάγωσε μια τεράστια περιοχή που περιελάμβανε μεγάλο μέρος του δυτικού τμήματος του Β.Παγωμένου Ωκεανού και μεγάλο μέρος του Νότιου τμήματος του Ειρηνικού. Αυτό σημαίνει ότι πάγωσε τόσο η περιοχή της Σιβηρίας μέχρι την Μογγολία αλλά και ο Καναδάς και τμήμα των ΗΠΑ. Αν όμως πάγωσαν όλα αυτά τα μέρη, γιατί συνορεύουν με τα εν λόγω τμήματα των θαλασσών, τότε ένας φιλόδοξος μετανάστης θα έπρεπε να έχει καλύψει μια απόσταση επάνω σε πάγο περίπου 3000 χιλιομέτρων για να μπορέσει να περάσει από ένα μη παγωμ'ενο μέρος σ' ένα αντίστοιχο τέτοιο από την άλλη πλευρά μια και βάσιμα μπορούμε να υποψιαστούμε ότι δεν έψαχναν τόπο για να παράξουν παγάκια μια και το ουίσκι με πάγο δεν είχε ακόμη ανακαλυφθεί.
Οπότε μάλλον ως αδύνατο αυτό φαίνεται εκτός αν ο άλλος υπερήρωας ο γνωστός ΠΥΡΣΟΣ έλιωνε τον πάγο στο διάβα τους που μοιάζει μάλλον λογικό γιατί αλλιώς δεν θα τα κατάφερναν να περάσουν απέναντι.
Παρ' όλη όμως την τεράστια βοήθεια από τους δύο υπερήρωες που είχαν αυτοί οι αφρικανοί άποικοι τους έλειπε κάτι βασικό και αυτό ήταν η γνώση ότι υπήρχε η άλλη πλευρά. Διότι είναι καλό και χρήσιμο να έχεις τους δύο υπερήρωες στην δούλεψή σου αλλά αν δεν ξέρεις ότι στο τέλος του δρόμου δεν είναι μόνο θάλασσα αλλά υπάρχει και ξηρά δεν ξεκινάς. Γιατί ταξίδι 3000 χιλιομέτρων σε πάγο και να καταλήξεις σε θάλασσα δεν λέει!
Εδώ επενέβηκε ο γνωστός μας υπερήρωας Σούπερμαν που πέταξε απέναντι και αφού έλεγξε τον τόπο και είδε ότι όλα ήταν εντάξει έδωσε το σημείο εκκίνησης.
Έτσι λοιπόν με τους τρεις υπερήρωες στο πλάι τους οι αφρικανοί άποικοι πέρασαν στην Αμερικανική ήπειρο και την γέμισαν με κόσμο μέχρι να έρθει ο Κολόμβος.
Αυτή είναι η επίσημη θέση των αφροκεντρικών λεγομένων και αν δεν έχουν αφρίσει τα μυαλά σας ίσως μπορέσετε να γελάσετε και σεις.
Θα κλείσω με μια ερώτηση:
Γιατί η Αφρική λέγεται Αφρική;
Θα ήθελα κάποιον Αφροκεντρικό να απαντήσει(η λέξη Αφρική είναι "ομηρική" και σημαίνει αυτή που δεν είναι ενωμένη με άλλες ηπείρους).
Καλό βράδυ

12 σχόλια:

ria είπε...

η πειστική ομιλία μου στη σχολή πολέμου ήταν η κατάριψη της αφροκεντρικής θεωρίας.

μόνο ηλίθιοι το πιστεύουν ότι ο πλάτωνας και ο σωκράτης ήταν μαύροι!

όμως αν δεις, η γούπι γκόλντμπερκ, σε όλα της τα έργα την προωθεί την ιδέα αυτή. αν θυμάσαι, έκανε την σταχτοπούτα μαύρη και τον πρίγκιπα κινέζο σε μια ταινία της!

Ανώνυμος είπε...

Σωστα τα λες φιλτατε, η πλακα ειναι και οτι οι καθηγητες- μασονωσιωνιστες ειναι ετοιμοι να προβαλουν και αυτη την πραγματικα κωμικη θεωρια(μαυρη Αθηνα, κ.α) σαν σωστη οπως εκαναν με φοινικικο αλφαβητο και ινδοευρωπαιους, και οποιος θα τολμησει να τα αμφισβητησει αυτοματως θα βαπτιζετε ναζι, μελος της κλαν, κ.α. Για αυτο και ειναι επιθετικοι απεναντι στην γενετικη, γιατι τους χαλαει τα σχεδια, γιατι αυτη δειχνει οτι αλλο ειδος ο λευκος, αλλο ο μαυρος, και αλλο ο Ινδος. Αληθεια μπορεις να μας αποκαλυψεις την καταγωγη των νεγρων και των κιτρινων; οι εγχρωμοι ταυτιζονται με την Στρατια του Μεμνωνα; Ο Ησιοδος αν δεν κανω λαθος θεωρει ολους τους λευκους Ελληνες(πανελληνες) και βαζει τα ορια τους μεχρι εκει που αρχιζουν οι σκουρες φυλες. ποιοι ειναι συμφωνα με την μυθιστορια μας;

ΣΤΑΘΗΣ

Pausanias είπε...

Φίλη Ρία
Εννοείται ότι θα σου ζητήσω την ομιλία σου, αν την έχεις κρατημένη να την δημοσιεύσω.
Φίλε Στάθη
Η δική μου η έρευνα έδειξε τα εξής:
Στον πλανήτη αυτό "Κινέζοι", "Καυκάσιοι" αλλά και πιο μελαμψοί(δεν μπορώ να προσδιορίσω κάτι συγκεκριμένο) είμασταν(ήρθαμε) μαζί(μάλιστα οι κινέζοι πρώτοι για να είμαι δίκαιος) οι Μαύροι όμως ήρθαν τουλάχιστον 4000 χρόνια μετά(Ησίοδος-Εργα και Ημέραι).Αυτά μπορώ να τα πω με κάποια σιγουριά. Το περίεργο όμως δεν είναι αυτό όσο το ότι ερχόμενοι μιλούσαν "ελληνικά" ομηρικά βέβαια.

Pausanias είπε...

Συμπλήρωση
Φανταστείτε πόσοι υπερήρωες χρειάστηκαν για να βιδώσουν μια λάμπα! Όχι αυτό είναι άλλο ανέκδοτο. Το σωστό είναι για να πάνε στα νησιά του Πάσχα. Μιλάμε ούτε ο Δρ Ξαβιέ μπορούσε μόνος του άντε και ο Μαγκνέτο παρέα. Άχ βρε Σπίλμπεργκ τι τους θες τους σεναριογράφους!

ria είπε...

είναι μόνο πενηντα σελίδες η ομιλία. και βασίζεται στη μαύρη αθηνά της λιμποβιτς που το βιβλίο όλο είναι εναντίον της αφροκεντρικής θεωρίας.

δεν ανακάλυψα τον τροχό, απλά χρησιμοποιήσα το βιβλίο της.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Παυσανία,

δεν θα το πιστέψεις, αλλά έχεις δίκιο για την αφροκεντρική θεωρία (είδες που γίνεται και να συμφωνούμε;). Ξεκίνησε εν πολλοίς από Μαύρους καθηγητές στην Αμερική, στα πλαίσια του κινήματος χειραφέτησης των Μαύρων κτλ. Θέλοντας να αποδείξουν ότι οι πρόγονοί τους στην Αφρική είχαν αξιόλογο πολιτισμό (και είχαν, αλλά παραπήραν φόρα και έγραψαν όσα έγραψαν), έγραψαν αυτά για τον Αριστοτέλη κτλ. Μέχρι και την Κλεοπάτρα θεώρησαν γηγενή Αφρικανή, και όχι Ελληνίδα. Και ο Σωκράτης , όπως γράφει η Ρία, αναφέρεται από κάποιους οπαδούς της αφροκεντρικής θεωρίας ως Αφρικανός, λόγω της μύτης του...


Πάντως, θα διαφωνήσω σε κάτι. Η λ. "Αφρική" είσαι σίγουρος ότι είναι ομηρική; Δεν υπάρχει στον Όμηρο, ούτε στα λοιπά ποιήματα που αποδίδονται στον Όμηρο. Ούτε στον Ησίοδο. Εκτός και αν μου διεφεύγει.

Ι.Γ.

Pausanias είπε...

Αγαπητή φίλη Ι.Γ
Χαίρομαι που συμφωνούμε. Ίσως αν δούμε πίσω από τις λέξεις θα δούμε ότι συμφωνούμε σε πολλά. Τουλάχιστον στην διάθεσή μας για αλήθεια.
Η λέξη Αφρική δεν αναφέρεται αλλά προκείπτει ως ερμηνεία, από αυτά που δεν σου λέω,και μάλιστα υπάρχει η ερμηνεία αυτή στα Αργοναυτικά του Ορφέα αλλά αν δεν σου πω δύσκολα θα το βρεις.
Αν λοιπόν δεν αλλάζω κάθε φορά τους άγνωστους για σένα κανόνες και η απόδοση είναι πραγματική τότε μάλλον κάτι έχω κάνει, τουλάχιστον ως ένδειξη. Δεν συμφωνείς;

Αθηναίος είπε...

Φίλε Παυσανία,

Εγώ πώς έχω την εντύπωση ότι "Αφρική" σημαίνει πολύ ζεστή, καυτή χώρα-περιοχή;

Και αφού δεν αναφέρεται αλλά προκύπτει, η ετυμολογία της ποια είναι; Αν και οι Αρχαίοι Έλληνες δεν την ονόμαζαν Αφρική αλλά Λιβύη, αν δεν κάνω λάθος.

Pausanias είπε...

Φίλε αθηναίε
Συγνώμη που δεν μπορώ να γίνω αναλυτικός μπορώ όμως να σε παραπέμψω στο "αγγλικό" freeze που μεταφράζεται ως παγώνω αλλά σημαίνει ουσιαστικά ότι συγκολώ ενώνω δύο ή περισσότερα διαφορετικά σώματα μεταξύ τους ώστε να αποτελούν ένα σώμα γι' αυτό και το ακίνητος(ή ένα με το χώμα) το λένε επίσης freeze.
περισσότερα προσεχώς ελπίζω(και πάλι).

Αθηναίος είπε...

Αν και δεν καταλαβαίνω που κολλά το παγώνω ή το συγκολλώ με την Αφρική, περιμένω το "περισσότερα προσεχώς".

Pausanias είπε...

Αγαπητέ φίλε Αθηναίε
Λυπάμαι που δεν έγινα κατανοητός. Όταν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι έπαιρναν μια έννοια την έβλεπαν κυριολεκτικά και σε όλες της τις διαστάσεις. Παράδειγμα για το παγώνω τι είναι ο Πάγος είναι η ένωση των μορίων του νερού. Δηλαδή τα μόρια του νερού έρχονται πολύ κοντά μεταξύ τους και δημιουργούν ένα στερεό. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να το αντιληφθεί και μια μηχανή. Δηλαδή την ενοποίηση των μορίων του νερού σε ένα σώμα. Αυτό σημαίνει το freeze.

Αθηναίος είπε...

Και με το έτυμο της Αφρικής πού κολλά; Η λέξη Αφρική τί σχέση έχει με το freeze;