Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Β' Μέρος. Οι Θεοί και .....εμείς

Αγαπητοί φίλοι
Πριν σας παρουσιάσω τις απόψεις μου από τα στοιχεία που έχω εντοπίσει θα ήθελα να επισημάνω σε ανθρώπους που φοβούνται την αλήθεια και που μπορεί να τους τρομάζει το αναπάντεχο να μην συνεχίσουν την ανάγνωση.
Επανέρχομαι λοιπόν στο θέμα μου σχετικά με το τι έγινε πριν αλλά και μετά και το γιατί.
Όπως είχα γράψει και παλαιότερα ο πλανήτης μας έγινε στόχος λόγω κάποιου υλικού που είχε στα σπλάχνα του. Λέω στα σπλάχνα του μια και σε ολόκληρο τον πλανήτη εδώ και εκατομμύρια χρόνια είχαν έρθει οι υπηρετούντες τους θεούς και είχαν ανοίξει "πηγάδια" χιλιαδων μέτρων από την επιφάνεια για να πάρουν κάτι. Αυτό το κάτι δεν έχω καταφέρει να το αποκωδικοποιήσω ακόμη αλλά ως τυχερός πάλι η καλή μου μούσα θα μου το "σφυρίξει" στο αυτί κάποια στιγμή.
Αν μπορώ να καταλάβω καλά από τα λεγόμενα του Ησιόδου υπάρχουν κάποιες περιοχές κατοικήσιμες, τότε από αυτούς, όπως αυτή της σημερινής Σιβηρίας όπου υπάρχει μία τουλάχιστον, μάλλον μεγάλη, "πόλη".
Ενώ αυτά συμβαίνουν πριν από 375 εκατομμύρια χρόνια, η ακρίβεια οφείλεται σε μετρήσεις, πανεπιστημίων φυσικά, σε συγκεκριμένο κοσμικό γεγονός, ξαφνικά χάνουμε το νήμα της ιστορίας, μια και ο Ησίοδος μάλλον δεν μας ήρθε ολόκληρος, και βρισκόμαστε στο γνωστό μας 17000 πχ. Το τι έγινε στο ενδιάμεσο είναι ανεξήγητο αλλά οι νέοι κάτοικοι δεν έχουν ιδέα για το παρελθόν τους. Όλοι τους η μνήμη και γνώση πηγαίνει μέχρι τους παπούδες τους, το πολύ ενώ αμέσως μετά υπάρχουν οι θεοί που είναι οι γονείς τους. Μάλιστα ο Ησίοδος μας μιλάει για την άφιξή τους στην Γη στην περιοχή της Αμερικάνικης ηπείρου και συγκεκριμένα της Ν. Σκωτίας όπου ήταν το σημείο προσεδάφισης.
Ακόμη όμως και αν μας αναφέρουν το γεγονός αυτό δεν αναφέρουν τίποτα για το πριν.Σαν να μην υπήρξε ποτέ.
Αυτή η περίεργη αμνησία ή άρνηση αναφοράς δεν είχε λογική εκτός αν όχι δεν ήξεραν αλλά δεν υπήρξε εχθές γι' αυτούς.
Πιστεύω ότι, όπως προκύπτει από την αναφορά τους ως ημίθεοι, άλλωστε έτσι τους χαρακτηρίζει και ο συγγραφέας των "ΕΡΓΩΝ" γεννήθηκαν κυριολεκτικά επάνω στα διαστημόπλοια αναμειγνύοντας DNA φυλής από άλλον πλανήτη και το δικό τους.
Έτσι οι νεογεννημένοι άνθρωποι με την επιπλέον ικανότητα να αναπνέουν με τους πνεύμονες δεν μιλούν για ιστορία γιατί δεν έχουν ιστορία.
Σοκαριστικό το ξέρω αλλά μάλλον πραγματικό.
Έχουν βέβαια προικισθεί με γνώσεις και ικανότητες αρκετές και με τεχνολογικό εξοπλισμό που όμως δόθηκε με φειδώ και σε λίγους. Καλό παράδειγμα γι' αυτό είναι και η αναφορά του Ορφέα στους Αργοναύτες όπου κάποιοι τον έχουν, αυτόν τον εξοπλισμό, μαζί τους αλλά και αυτής της Κολχίδας όπου το σύστημα προστασίας του Δέρατος περιελάμβανε και υπέρυθρες ακτίνες και Λέιζερ.
Αυτές όμως οι σκόρπιες αναφορές προηγμένου τεχνικού εξοπλισμού μεγαλώνουν πάλι το πρόβλημα μια και αν όντως έφτασαν με διαστημόπλοια, τουλάχιστον για κάποια χρόνια έπρεπε να υπάρχει κάποια γενικευμένη χρήση αυτού του εξοπλισμού αλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει εκτός ίσως από τα "πλοία". Μοιάζει σαν να τους έχει επιτραπεί μια μερική χρήση και μόνο.
Αυτό το γεγονός ενισχύεται από το ότι αν διαβάσετε τα Αργοναυτικά του Ορφέα θα δείτε στην μάχη όπου σκοτώθηκε ο Κύζικος ο οπλισμός είναι πολύ απλός και στηρίζεται στην δύναμη, βλέπε Ηρακλής και όχι σε κάποια τεχνολογική υπεροπλία όταν όπως σας είπα γνώσεις έχουν και μάλιστα τέτοιες που ακόμη και τώρα μόνο κάποιες σιγά σιγά επαναανακαλύπτουμε.
Ωραίο παράδειγμα αυτού που λέω είναι τόσο η λέξη τέσσερα που είναι η εικόνα του DNA αλλά και η λέξη ΟΜΗΛΙΚΙΗ που σημαίνει την ηλικία την Βιολογική και όχι την χρονολογική.
Η λέξη αυτή για να καταλάβεται αναφέρεται στα χρωματοσώματα και συγκεκριμένα σε μια πρόσφατα ανακαλυφθήσα, ως προς την χρήση τους, ομάδα 15000 βάσεων τα ΤΕΛΟΜΕΡΗ. Αυτά τα Τελομερή αποτελούν τον χρονομέτρη του σώματος. Κατά την διαδικασία της μίτωσης και του διπλασιασμού της έλικας κάποιο τμήμα του αδυνατεί να αντιγραφεί και αποκόβεται μειώνοντας έτσι τον αριθμό τους και αυξάνοντας παράλληλα την βιολογική μας ηλικία.
Αυτήν την πολύ εξειδικευμένη γνώση την είχαν και αυτό ακριβώς εικονίζει γλωσσικά η λέξη ΟΜΗΛΙΚΙΗ.
Φαντάζεσται λοιπόν άνθρωποι που όχι μόνο γνωρίζουν το DNA αλλά και έχουν χαρτογραφίσει την λειτουργία του να μην έχουν έναν υψηλό τεχνολογικό πολιτισμό;
Μάλλον αδύνατο το βλέπω αλλά η χρήση σπαθιών και τόξων μας διαβεβαιώνει ότι δεν έχουν. Τουλάχιστον όχι όσον αφορά τον οπλισμό τους, που παρά τα πυροβόλα που είπαμε σε προηγούμενο άρθρο ότι διαθέτουν αυτά μάλλον είναι χαμηλής τεχνολογίας. Είναι κάτι αντίστοιχο με το αν σήμερα είχαμε τα γνωστά μας Καρυοφύλια του 1821.
Ευλόγως βέβαια θα αναρωτηθείτε που βρίσκονται τότε τα ατομικά όπλα του τίτλου και φυσικά που το πάω.
Για τα ατομικά θα τα πούμε αργότερα αλλά εκεί που το πάω, εκεί που πάει μόνο του δηλαδή είναι ότι οι πρώτοι αυτοί άνθρωποι βρίσκονται πιθανότατα τα πρώτα αυτά χρόνια υπό την αυστηρή επιτήρηση των Θεών που άλλα επιτρέπουν και άλλα όχι και επεμβάινουν για την τήρηση τους. Αυτό προφανώς σημαίνει η συνεχής ανάμειξή τους στην ζωή τους τον καιρό εκείνο κάτι που δεν έχει καμία συνέχεια μετά. Αλλά δεν σας μοιάζει λίγο περίεργο όλο αυτό;
Οι θεοί υπάρχουν στην καθημερινότητά τους, αναμειγνύονται σε αυτήν, αλλά ταυτόχρονα δεν τους φοβούνται όπως δείχνει η στάση του Αγαμέμνονα προς τον Χρύση στην αρχή της Ιλιάδας αλλά υπάρχει ανάλογη συμπεριφορά και από άλλους.Τι άραγε συμβαίνει; Γιατί κρατάνε αυτήν την περίεργη στάση της μερικής αλλα και συγκεκαλυμμένης ανάμειξης πάντα;
Αφήνω το ερώτημα να πλανάται για λίγο για να σας υπενθυμίσω ορισμένα γνωστά γεγονότα. Όσοι για κάποιο χρονικό διάστημα "φάγατε κόλλημα" με τα διάφορα ψυχικά φαινόμενα, όπως η τηλεπάθεια ή η τηλεκίνηση κλπ θα έχετε ίσως δει εκπομπές που παρουσίαζαν πειράματα με αυτά. Χαρακτριστικό τους ήταν ότι οι ελεγχόμενοι έπρεπε να απομονωθούν από το περιβάλλον και την όποια παρουσία για να μην επηρεαστεί το πείραμα από εξωγενείς παράγοντες.
Πριν μάλιστα από μερικά χρόνια είχε το γνωστό πια φίλμ "ο άνθρωπος της βροχής" όπου υποτίθεται ο πρωταγωνιστής απομονώνεται από βρέφος σ' έναν φανταστικό κόσμο που θεωρεί πραγματικό.
Θέλω να πω με όλα αυτά...πως θα σας φαινόταν το γεγονός ότι ο κόσμος μας δεν είναι ίσως σαν το MATRIX αλλά είναι ένα μεγάλο εργαστήριο όπου μέσα βρισκόμαστε εμείς και απ' εξω κάποιοι μας παρατηρούν ή ακόμη χειρότερα μας έχουν ξεχάσει κλειδωμένους; αν και μάλλον ισχύει το πρώτο.
Αν παρατηρήσετε τον πλανήτη μας θα δείτε τα εξής περίεργα:
1. Όλως περιέργως έχει μεγάλες ποσότητες νερού
2. Όλως περιέργως έχει στις λεγόμενες ζώνες ΒΑΝ ΑΛΛΕΝ ένα τεράστιο φίλτρο που εμποδίζει την ραδιενέργεια.
3. Έχει μια περίεργη τεράστια ποικιλία από ζώα και φυτά αλλά και μια περίεργη εξαφάνιση ζώων που θα μπορούσαν να είναι απειλή για εμάς.
4. Έχει ισχυρό βαρυτικό πεδίο.
5. Έχει κατάλληλη σύνθεση ατμόσφαιρας. Εδώ μπορούμε να προσθέσουμε τόσο τις ζωγραφιές ανά τον κόσμο για πλάσματα με σκάφαντρα, άρα δεν την είχε από πριν την αντίστοιχη ατμόσφαιρα ή μεταλάχθηκαν οι ίδιοι, ή μάλλον οι απόγονοί τους εδώ κολλάει και η συνεχής αναφορά ότι είναι ΗΡΩΕΣ.
Όλα τα παραπάνω είναι τέτοια ώστε να υποστηρίζουν την ύπαρξή μας και τόσα όσα μόνο με κατάλληλο σχεδιασμό θα μπορούσε να υπάρχουν.
Σε όλα τα παραπάνω προσθέσθε και το τελευταίο τον ... αντίπαλο.
Σε κάθε πείραμα υπάρχει και μια δεύτερη ομάδα που συνήθως μειονεκτεί σε κάτι ώστε τελικά να χάσει από την πρώτη. Έτσι είχαμε τον δεύτερο αποικισμό μετά από 3500 χρόνια με το... σιδηρούν γένος.
Συνεχίζεται.....

5 σχόλια:

ria είπε...

...

και πότε η συνέχεια;;;;

Pausanias είπε...

ελπίζω ότι ως το Σαββατοκύριακο ή την Δευτέρα να το έχω γράψει.

Pausanias είπε...

Ρία
Επανέρχομαι για το σχόλιό σου. Έχεις απόλυτο δίκιο όταν λες ότι είμαστε ακόμη σε επιτήρηση. Όλα τα στοιχεία συντείνουν προς αυτό το συμπέρασμα. Εκείνο που δεν ξέρουμε είναι αν θα βγούμε ποτέ αλλά και αν οι επιτηρητές είναι οι ίδιοι ή έχουν αλλάξει. Ίσως, ποιος ξέρει, προσπαθούν να μας βγάλουν. Αυτό θα εξηγούσε το γιατί εγώ καταφέρνω να συλλαμβάνω όλες αυτές τις έννοιες.
Τελικά η ζωή δεν σε αφήνει να πλήξεις ποτέ.

ria είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=kCghhfpHtKA&feature=player_embedded#at=3807

ρίξε μια ματιά. ίσως να εκπλαγείς με τα όσα ισχυρίζονται στο χίστορυ τσάνελ!!!!

Pausanias είπε...

Ρία
Είδα το video και σ' ευχαριστώ γι' αυτό.Είναι βέβαια μια παραλλαγή πολλών άλλων που έχω δει(ufotv για παράδειγμα). Το πρόβλημα τους(στο HC) είναι πως θα παντρέψουν την ως κυρίαρχη επιβαλόμενη θέση περί εβραιοχριστιανικής θεώρησης της επιστήμης με την πραγματικότητα.
Επειδή είναι αδύνατον να παντρέψεις μια "πατάτα" με την πραγματικότητα όλα αυτά θα καταλήγουν στο τίποτα όπως κατέληξε το εν λόγω video.