Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Πίθηκοι και άλλοι μύθοι

Αγαπητοί φίλοι
Επανέρχομαι, προσωρινά, σήμερα, μια και θα ακολουθήσει,ίσως αύριο, νέα ανάρτηση, μ' ένα θέμα που το έχω ξαναθίξει για λίγο και είναι αρκετά σημαντικό. Το θέμα μου σήμερα είναι η εδραιωμένη πεποίθηση.
Διαβάζω διάφορα μπλογκς και παντού ως μόνιμη επωδός είναι η αναφορά στην πλαστή χρονολόγηση των γεγονότων ως δεδομένη. Οι διάφοροι μπλόγκερς παλεύουν για να αποδείξουν αν η ιστορία αρχίζει το 1200πχ ή 1300πχ και διάφορα ανάλογα και πετάνε από την χαρά τους αν βρεθεί μια υποτιθέμενη αναφορά που μπορεί να πάει ως το 2000 ή το 3000πχ.
Αυτό φίλοι μου είναι ότι το χειρότερο μπορεί να κάνει κανείς για την ιστορική αλήθεια. Θα βρεθούμε στο τέλος να είμαστε η νεώτερη ιστορικά ομάδα του κόσμου από την μια, με τεράστιες συνέπειες, αλλά θα αποτελέσουμε όλοι εμείς το άλλοθι για την δεύτερη γραμμή άμυνας που θα είναι μια μικρή μετατόπιση της ιστορίας λίγες εκατοντάδες ίσως χρόνια πίσω και ξανά από την αρχή για να πείσουμε την κοινωνία να ξανά ανοίξει το θέμα και αυτό θα είναι ουσιαστικά αδύνατον μια και η έταιρη πλευρά θα φέρνει τα δικά μας λόγια μπροστά και τι θα απαντήσουμε; ότι τότε λέγαμε 1300 και τώρα λέμε άλλα; γιατί να σε πιστέψουν;
Ξέρω ότι υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα από έναν μεγάλο αριθμό μπλόγκερ να δεχτούν τις αποκαλύψεις μου, ίσως γιατί τους χαλάω την επικυριαρχία που φαντάζονταν στον χώρο. Τους χαλάω την σούπα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι την χαλά η ιστορική αλήθεια και μόνο. Θα δώσω ένα-δυο παραδείγματα:
Διαβάζω την έκφραση:
"Οι πρόγονοί μας από την εποχή ακόμη που ήταν πιθηκοειδή ως σήμερα...." κλπ παρόμοια.
Λάθος μέγιστο.Ποτέ δεν ήταν πιθηκοειδή οι πρόγονοί μας. Αυτή η ανόητη και ανιστόρητη εκδοχή που προτάθηκε στα πλαίσια του γνωστού Δαρβινισμού, πέρα από το τι σας λέω εγώ, και που επενδύθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια δεν αποδείχτηκε ΠΟΤΕ. Μας μιλάνε συνεχώς για τον χαμένο κρίκο για να μην μιλήσουν για την μεγάλη πατάτα που όμως ποτέ δεν μπόρεσαν να βρουν αν και έστησαν διάφορα "ευρήματα" και "ειδήσεις".
Ποια η αλήθεια.
α)Οι πρόγονοί μας ήλθαν ως άνθρωποι και μάλιστα με σκάφη το 17000 πχ. Αυτό, σας λέω εγώ, ότι αναφέρουν τα αρχαία κείμενα. Τι λέει η άλλη έρευνα; Ότι ο σύγχρονος άνθρωπος υπάρχει από το 17000 πχ και μετά.
β)Σας είπα ότι τα πρώτα τουλάχιστον χρόνια, μέχρι την εποχή του Τρωικού, υπάρχει συγκατοίκηση του πλανήτη. Τι λέει η επιστήμη; Το ίδιο ακριβώς
γ) Σας είπα ότι γύρω στο 13500πχ είχαμε έναν νέο αποικισμό από ανθρώπους, του σιδηρού γένους που δεν είναι πρόγονοί μας,τουλάχιστον για ένα μεγάλο μέρος του γήινου πληθυσμού, που κατέκτησαν το σύνολο σχεδόν του πλανήτη, μια και η απόβαση δεν ήταν ειρηνική και κατέσφαξαν ένα μεγάλο μέρος του του τότε πληθυσμού και λεηλάτησαν σχεδόν τα πάντα. Τι λέει η επιστήμη. Ευρήματα σύγχρονα μιας καταστροφής και κανιβαλισμό όπως το κρανίο στην Αγγλία που χρησιμοποιήθηκε για κούπα.
δ) Το 11860 πχ έχουμε την ανατροπή των πόλων και την από εκεί και μετά για χιλιάδες χρόνια την προσπάθεια της Γης να επαναφέρει το κλίμα σε μια ισορροποία. Τι λέει η επιστήμη.
Δεκάδες αναφορές από παντού για ένα ξαφνικό συγκλονιστικό γεγονός, οι μύθοι των κατακλισμών, η αναφορά των Κελτών για πτώση του Ουρανού και φυσικά όλες οι αναφορές για τους παγετώνες έρχονται και κουμπώνουν χρονολογικά στην προηγούμενη ημερομηνία.
ε)Σας έχω πει ότι η Ελλάδα δημιουργήθηκε ως "κοινό" του τότε κόσμου, πριν την επέμβαση των νέων αποικιστών και χρησιμοποιήθηκε ως αρχείο γνώσης και ζωής. Τι λέει η επιστήμη. Η συσσωρευμένη γνώση στην Ελλάδα είναι μοναδική και "αξιοπερίεργη" για έναν τόσο μικρό τόπο. Κοινό DNA βρέθηκε με πολλούς λαούς μακρινούς ως απίθανους, από τους Γερμανούς ξεκινώντας ως τους "ινδιάνους" της Αμερικής που έχουν πάνω από το 50% κοινό DNA με εμάς και χάσαν τον ύπνο τους οι "ειδικοί".
Αυτή είναι η αλήθεια και αυτήν θα πρέπει να προωθούμε ως βάση συζήτησης. Όλα τα άλλα θα πρέπει να εγκαταληφθούν.

2 σχόλια:

ria είπε...

σύντομη, σαφης και περιεκτική η εξήγησή σου.

καλή εβδομάδα!

explore.bees είπε...

Συμφωνώ ,,,, και αναμένω την συνέχεια !!

Να είσαι καλά
Χρήστος .