Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ελληνικό Αλφάβητο 3 Τελικό.Παγκόσμια πρώτη

Αγαπητοί φίλοι
Ξέρω ότι πολλά από αυτά που λέω φαντάζουν ως παραμύθι αλλά θέλω να με πιστέψετε ότι είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Αν μάλιστα σας έλεγα το σύνολο θα αναρωτιόσασταν αν στέκομαι καλά στα μυαλά μου. Είναι τόσο φοβερά και απίστευτα που ακόμη και εγώ αναρωτιέμαι.
Για να σας δώσω ένα μικρό φευγαλέο παράδειγμα του τι εννοώ θα σας πω το εξής:
Οι "θεοί" που αναφέρονται στον Ησίοδο ως παιδιά του Ουρανού δεν είναι τίποτα περισσότερο από τον εξοπλισμό που χρησιμοποίησαν και τις εγκαταστάσεις που έκαναν όταν αυτοί οι πρώτοι άνθρωποι ήρθαν για να χρησιμοποιήσουν την Γη ως ορυχείο. Προφανώς οι επικεφαλείς ή οι χειριστές τους χαρακτηρίστηκαν με τις ιδιότητες του μηχανήματος ή εγκατάστασής που επόπτευαν.
Αλλά ας αφήσουμε όλα αυτά και ας επανέλθουμε στην αλφαβήτα.
Όπως είπα στο προηγούμενο άρθρο κλείνω προς την κατεύθυνση ότι η γλώσσα είναι τεχνητή. Αυτό έγινε γιατί έπρεπε να υπάρξει συνεννόηση και συνεργασία με τους υπολογιστές. Έτσι ανατέθηκε η έρευνα σε υπολογιστές που μετέτρεψαν κάθε γράμμα σε κατανοητή οπτικά και ακουστικά γι' αυτούς έννοια και έτσι δημιουργήθηκε η καινούργια γλώσσα που ακόμη και αν χρησιμοποιήθηκε παράλληλα ως γλώσσα προγραμματισμού η εξοικείωση του συνόλου του πληθυσμού με αυτήν την έφερε και ως γλώσσα ομιλίας μια και γίνεται κατανοητή ακόμη και αν θελήσεις να δημιουργήσεις καινούργιες λέξεις ή να καταλάβεις αυτά που κάποιος άλλος με τον δικό του τρόπο έχει μεταφέρει σε λεκτικό επίπεδο. Είναι για να μην μακρηγορούμε το απόλυτο εργαλείο προγραμματισμού. Αυτό που ψάχνουν εναγωνίως όλες οι εταιρείες υπολογιστών και software.
Το σύστημα είναι τόσο καλά δομημένο που γίνεται εύκολα αντιληπτό αν ξέρεις λίγα βασικά πράγματα.
Όμως όσο και αν αυτό φαίνεται φοβερό και τρομερό το πιο φοβερό δεν είναι αυτό στο ελληνικό αλφάβητο αλλά η δεύτερη ανάγνωσή του. Το ελληνικό αλφάβητο, το παγκόσμιο για να είμαστε ακριβείς έχει στις πίσω γραμμές του ακόμη μία χρησιμότητα. Τον τρόπο επιστροφής στον πλανήτη τους ούτε προσευχές ούτε άλλα σχετικά και άσχετα.
Τοποθετήθηκε εκεί για να μην χαθεί ποτέ και να μεταφέρεται από γενιά σε γενιά μέχρι κάποιος να το προσέξει. Είναι αν θέλετε σαν την ιστορία του παλαιού έργου si-fi "Star gate" για τους λάτρεις του είδους.
Το τρίτο σημαντικό όμως και που αφορά ακόμη μια φορά το τώρα είναι ότι η μικρή αυτή χώρα-χώρος η Γραικία, όπως σωστά μας λένε οι άλλοι από τον μεγάλο αριθμό των Γραικών που την κατοικούν ή η δεύτερη Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως τράπεζα πληροφοριών για να διαφυλάξει τους θησαυρούς από τους βαρβάρους. Είμαστε είτε το θέλουν είτε όχι το κέντρο της γνώσης.Η παγκόσμια βιβλιοθήκη που πάντοτε αλλά και τώρα έδωσε και θα δώσει τα φώτα των φυλαγμένων μυστικών.
Αυτά λοιπόν τα φοβερά και τρομερά πράγματα είχα την τύχη ή την ατυχία, θα δείξει, να καταφέρω να αναγνωρίσω και τώρα έρχομαι στο "δια ταύτα".
Προσπαθώ λοιπόν εναγωνίως να πω σε κάποιον αρμόδιο όλα αυτά και η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει κανείς που μπορεί ν' ακούσει. Είτε το πιστεύετε είτε όχι αυτή είναι η απάντηση τους. Δεν υπάρχει τίποτα και καλή τύχη. Φανταστείτε μόνο να καταφέρω στην χώρα μας, μια και έτσι είναι σήμερα διαμορφωμένος ο κόσμος, να μπορέσω να πιστοποιήσω, παρουσιάσω και χρησιμοποιήσω με πρακτικό τρόπο όλη αυτήν την γνώση. Μόνο οι τίτλοι των βιβλίων που θα γραφούν ή θα ξαναγραφούν θα είναι χιλιάδες, ίσως, με εκατομμύρια τόμους ο καθένας. Θα γίνει η χώρα το κέντρο του κόσμου δικαιωματικά αλλά και από τις ισχυρότερες οικονομικά μια και τα έσοδα θα είναι αφάνταστα τεράστια. Αντίο ΔΝΤ, αντίο χαμηλοί μισθοί, αντίο ανέχεια αλλά δεν υπάρχει κανείς για ν' ακούσει.
Το ξέρω ότι ακούγεται ρομαντικό αλλά αν εγώ μέσα από εκατομμύρια όλα αυτά τα χρόνια κατάφερα να "διαβάσω" αυτά τα μηνύματα τότε αυτό δεν έγινε ούτε τυχαία ούτε για να πλουτίσω προσωπικά. Εκπληρώνω λοιπόν τον σκοπό μου και αυτές οι τελευταίες γραμμές είναι μια έκκληση, ίσως σε κάποιον που πρέπει να εκπληρώσει το δικό του μερίδιο ευθύνης, μήπως γνωρίζει κανείς έναν τρόπο να πραγματοποιηθεί και το τελευταίο τμήμα αυτού του κύκλου.
Καλημέρα σας.

9 σχόλια:

explore.bees είπε...

Αγαπητέ Παυσανία .

Προχώρα σταθερά όπως εσύ ξέρεις και φέρε στην επιφάνεια ότι βλέπεις .
Βοήθα αυτούς που ξύπνησαν , άρχισαν να βλέπουν και να ακούν .
Μην σταματάς .
Κοντεύει η ώρα που και αυτοί που έκαναν ότι δεν ακούν θα εμφανιστούν .
Η εποχή τους περνά ανεπιστρεπτή και προσπαθούν λυσσαλέα να κρατηθούν και να κρατήσουν τον κόσμο στον λήθαργο .
Θέλοντας και μη όμως ο σκοταδισμός και η ομίχλη χάνετε .

Προχώρα .
Να είσαι καλά
Χρήστος

Pausanias είπε...

Αγαπητέ φίλε
Πραγματικά και δεν είναι προσποιητή σεμνότητα αυτό, αισθάνομαι λίγο άβολα με όλα αυτά τα υπέροχα λόγια είναι...πολλά. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πάντως ένα είναι σίγουρο ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι όχι μόνο ενδιαφέροντα αλλά και ...διαφορετικά.

Ανώνυμος είπε...

συνεχισε παυσανια!βαγγελης

Ανώνυμος είπε...

διαβάστε και αυτό:Τα ελληνικά είναι τραγούδι. Του Διονύση Σαββόπουλου
http://olympia.gr/2010/12/13/%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%b4%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%bd%cf%8d%cf%83/

Κωνσταντάς Χατζηκωσταράτσος είπε...

Δεν είσαι ο μόνος. Πολλοί από εμάς έχουμε ανακαλύψει κρυμένα μυστικά, και δεν βρίσκεται κανείς αρμόδιος να τα ακούσει και να τα αξιοποιήσει.

Εγώ, έχω καταφέρει να αποκωδικοποιήσω τις παραδόσεις των Ελλήνων, και να επισημάνω τις αναφορές στα υπερδυνατά όντα που κρύβουν. Σκέφτειτε μόνο τι θα μπορούσε να πάθει η τουρκία, άνα δοκίμαζε να επιτεθεί και εμείς, σε συνεννόηση με τα υπερδυνατά όντα που βρίσκονται στα έγκατα της γης, κόβαμε το κορμό του δέντρου που κρατα τη Μικρασία. Στη θάλασσα θα βουλιαζε ολη η τουρκιά.

Δυστυχώς, όπου απευθύνθηκα κανείς αρμόδιος δεν ενδιαφέρεται, "ο κ. διευθυντής είναι σε συνεδρίαση" συνέχεια. Ασε δε που μερικοί το λένε ανοικτά, ομολογώντας ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται ποτέ να ζητήσει βοήθεια από τους υπερδυνατούς καλικάντζαρους.

http://koutsoura.blogspot.com/

-.

Ανώνυμος είπε...

Παυσανια,
προσεχε διοτι η αξιοπρεπεια δεν απεχει πολυ απο τον ευτελισμο.
Το βεβαιο ειναι οτι ΔΕΝ εφευρες το ζεστο νερο εσυ. Αυτη η υπεροψια που διακρινει τα θεματα σου ΜΟΝΟ καλο δεν θα σου κανουν.
Παθος για την ερευνα ΝΑΙ, αλλα βιασυνες και προχειροτητες θα κανουν μεγαλο κακο στις προσπαθειες ολων μας για την αναδειξη τους εθνους μας.
Οι γιαχβεδες περιμενουν στην ενεδρα.
Κανεις λαθη

Αμφιτρυων

Pausanias είπε...

Αγαπητέ φίλε
Ευχαριστώ για τα σχόλια αλλά κρούεις ανοιχτές θύρες μια και πρώτος έχω γράψει αρκετές φορές ότι κάνω λάθη που διορθώνω μόλις τα αντιλαμβάνομαι. Όσο για το Αλφάβητο έχω κάποια, όπως ότι δεν υπάρχουν πρωτιές για παράδειγμα πάντως ευχαρίστως να δω τις παρατηρήσεις σου που περιμένω.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ είπε...
Αγαπητέ φίλε
Ευχαριστώ για τα σχόλια αλλά κρούεις ανοιχτές θύρες..........

Ειμαι βεβαιος οτι καταλαβαινεις πολυ καλα, πως ενδιαφερομαι γιαυτο γραφω, εξ αλλου γιαυτο και ΣΕ διαβασα!
Ο φοβος μου ειναι μηπως απο βιασυνη σου, βιασυνη μας παραβλεψουμε σημαντικα πραγματα, η το χειροτερο ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ σημαντικα πραγματα στον πνευματικο εχθρο που ειναι σε επιφυλακη πανοπλος εδω και πανω απο 1700 ετη. ΠΡΟΣΟΧΗ! εαν ΔΕΝ χρειαζεται μην αποκαλυπτεις, κρατησε τα για κλειστο κυκλο εμπιστων μυημενων φιλων σου. Ο Πυθαγορας δεν ηταν λιγοτερ τολμηρος απο εσενα και εμενα.
Εαν χρειαζεσαι γνωμη σε γλωσσικα θεματα, ομιλω καλα γαλλικα, ολλανδικα, αρκετα καλα αγγλικα, ισπανικα, γερμανικα [λογω επαγγελματος]. ομως λογω βιοποριστικου (εργασια)δεν εχω πολυ χρονο. και εγω ψαχνω, αλλα σκορπια.

καλη ερευνα
Αμφιτρυων

Pausanias είπε...

Αγαπητέ φίλε Αμφιτρύων
Αυτά που λες μ' έχουν απασχολήσει και μένα πάρα πολύ.Ήταν πολύ δύσκολο ν' αποφασίσω το τι έπρεπε να κάνω όμως ένα στοιχείο υπερίσχυσε και αυτό ήταν ο τρόπος που τα βρήκα όλα αυτά.Υπήρχε μια βοήθεια απρόσμενη και ακόμη άγνωστη που όμως με κατεύθυνε και το κάνει ακόμη. Ξέρω ότι ακούγεται κάπως αλλά έχω αποφασίσει εδώ και πολλά χρόνια να λέω την αλήθεια μου άσχετα με το πως ακούγεται. Πίστεψα λοιπόν ότι ο λόγος που ένας "άσχετος" ξέθαψε όλα αυτά δεν μπορεί παρά να είναι η δημοσιοποίησή τους. Αυτό βέβαια θα γίνει υπό προϋποθέσεις αλλά θα γίνει. Εν μέρη φυσικά γιατί αν πω όλα αυτά που ξέρω θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. Όσο για τον Πυθαγόρα αυτός ήταν συνεχιστείς μιας παράδοσης σιωπής όσο για μένα μάλλον τείνω προς την περίπτωση του Ησιόδου.