Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Είμαστε οι πρώτοι κάτοικοι της Γης; Παγκόσμια πρώτη

Αγαπητοί φίλοι

Έτσι για να αλλάξουμε και λίγο παραστάσεις είπα να σας μεταφέρω αυτά που οι πρόγονοι μας και αποικιστές αυτού του πλανήτη μας έχουν διασώσει μέσα από τα γραπτά τους.

Ο αποικισμός του πλανήτη αυτού έγινε σε πολλές φάσεις.

Κατά την πρώτη φάση ήρθαν μόνο άντρες για να χειριστούν τα μηχανήματα εξόρυξης μια και ο πλανήτης μας δεν ήταν για εκατομμύρια χρόνια τίποτε περισσότερο από ένας χώρος έρευνας αρχικά και εξελίχθηκε σε έναν χώρο εξόρυξης αγνώστων σε εμένα προϊόντων.

Αυτά όλα τα προηγούμενα μας τα μεταφέρει o "Ησίοδος" και στα λεγόμενα "Έργα" αλλά και στην "Θεογονία" στο μεν πρώτο στην απαρίθμηση των τριών πρώτων "γενεών" και στο δεύτερο στην ονομαστική απαρίθμηση των θεών-παιδιών του Ουρανού. Εκεί η ονοματολογία είναι δηλωτική του τι κάνει το καθένα από αυτά.

Στην Θεογονία βέβαια έχουμε στην συνέχεια πιο αναλυτική αναφορά για το τι γίνεται με την γενιά του Κρόνου και το πώς ήλθαν οι πρώτοι άνθρωποι στην Γη, όπου ενημερωτικά πρώτοι που μετανάστευσαν είναι αυτοί που σήμερα καλούμε Κινέζους.

Αν και για την πλήρη απόδειξη των λεγομένων μου θα πρέπει να σας παραπέμψω στο μέλλον όταν καταφέρω να εκδώσω το σύγγραμμά μου εν τούτοις σήμερα θα σας μεταφέρω όλα όσα μας λένε για το τι βρήκαν εδώ όταν ήρθαν.

Εδώ λοιπόν όταν ήρθαν βρήκαν ένα ανθρωποειδές, λυπάμαι που δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για να αποδώσω καλύτερα τα της υπάρξεως τους, σαν αυτό που υπάρχει στις προθήκες κάποιων μουσείων που είχε αναπτυχθεί στον πλανήτη μας. Όπως θα δούμε ακόμη και αυτών η δημιουργία οφείλετε σε εξωτερικούς, εξωπλανητικούς, παράγοντες. Πάντως η εικόνα του πρέπει να ήταν παρόμοια με αυτήν που όλοι έχουμε στο μυαλό μας όταν αναφερόμαστε στο θέμα αυτό. Δηλαδή τριχοφυΐα σε ολόκληρο το σώμα αλλά και αδυναμία να εκτελέσουν σύνθετες εργασίες.

Πριν μπούμε όμως στις λεπτομέρειες ας δούμε το πότε πρώτα και το από πού.

Όπως φαίνεται ήρθαν μαζικά γύρω στο 17200 πχ ή 19200 χρόνια από σήμερα. Αυτό προκύπτει από τα αστρονομικά δεδομένα που υπάρχουν στα κείμενα του Ορφέα του Ομήρου και του Ησιόδου όπου γίνεται αναφορά σε αστερισμούς και σε θέσεις τους που μόνο εκείνη την εποχή κατείχαν μια και ο κύκλος τους είναι γύρω στα 26000 χρόνια. Άρα η επόμενη σύμπτωση είχε γίνει το 43000 πχ και μάλλον πολύ μακρινή εποχή για να διαφυλαχθούν τα κείμενα αυτά, ευτυχώς για εμάς, αναλλοίωτα. Η ημερομηνία αυτή ταιριάζει και με τα ευρήματα για την παρουσία του σύγχρονου ανθρώπου.

Θα αναρωτιέστε βέβαια και με το δίκιο σας πως είναι δυνατόν στα τόσα εκατομμύρια χρόνια παρουσίας στην Γη έστω και ως υπερεξοπλισμένοι με σύγχρονα μηχανήματα "ανθρακωρύχοι " δεν υπάρχουν σκελετοί τους.

Όπως αναφέρει ο Ησίοδος τους μετέφεραν πίσω βάζοντας τους σε μια κατάσταση ύπνωσης. Όσον αφορά τα υλικά πάλι ο Ησίοδος μας λέει ότι όταν τελείωσαν οι εργασίες, προφανώς αυτό που αναζητούσαν είχε εξαντληθεί, τα έθαψαν βαθιά στην Γη. Ο τόπος δυστυχώς δεν αναφέρεται αλλά ίσως κάποια στιγμή τα συναντήσουμε μια και πρόκειται για σωληνώσεις που ίσως βρεθούν κάποτε.

Τώρα το από πού. Απ’ ότι δείχνουν όλες οι ενδείξεις ήρθαν από τον Αστερισμό του Λέοντα, ένα αστέρι που από την Γη διακρινόμενο φαίνεται ότι γειτνιάζει με την ζώνη του Ωρίονα και γι’ αυτό χτίστηκαν και οι Πυραμίδες στην Αίγυπτο για να πιστοποιούν την θέση που είναι η αντίστοιχη με την θέση της ΣΦΙΓΓΑΣ.

Ο πρώτο τμήμα αυτού που σας λέω το έχουν βρει και αποδείξει άλλοι (υπόθεση του Ωρίονα) αλλά δεν γνώριζαν και δεν γνωρίζουν τον ρόλο της Σφίγγας αλλά και πως είναι δυνατόν να συμπίπτουν οι πυραμίδες με την ζώνη του Ωρίονα που είναι ως προς τις πυραμίδες αντιστραμμένη.

Πως γνωρίζω ότι ήρθαν από εκεί, πέρα από την σαφή ένδειξη των πυραμίδων που προανέφερα; Απλούστατα το λέει το όνομά του.

Το ΛΕΩΝ πέρα από το συμπαθές τετράποδο που μάλλον εκ των υστέρων πήρε το όνομα αυτό σημαίνει αυτό ακριβώς. Το μέρος απ’ όπου ήρθα.

Ας δούμε τώρα τα κείμενα.

Αργοναυτικά Ορφέα(φυσικά) στίχοι 17-20:

ηδ' έργ' αΐδηλα

Γηγενέων, οί λυγρόν απ' ουρανού εστάξαντο

σπέρμα γονής, τό πρόσθεν όθεν γένος εξεγένοντο

θνητών, οί κατά γαίαν απείριτον αιέν έασι:

Εδώ λοιπόν μας λέει το εξής:

"Αλλά ακόμη και τα έργα τα ΑΙΔΗΛΑ

των γήινων γενεών, αυτοί που παχύρευστο από τον ουρανό όταν έσταξε σπέρμα γονής, το πρώτο από εμάς γένος δημιουργήθηκε

θνητών, που πάνω στην γη την ατελείωτη κανένα σημάδι(μνημείο) δεν άφησαν"

"Για το ΑΙΔΗΛΑ δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Όπως βλέπετε δεν ακολουθώ τις παραδοσιακές μεταφράσεις μια και είναι λανθασμένες αλλά κάνω πρωτότυπες δικές μου".

Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ταυτόσημο, θα μπορούσε να πει κανείς, με την εκ των υστέρων αναφορά του Ησιόδου για την διαμάχη μεταξύ Ουρανού και Κρόνου και το σπέρμα που έπεσε στην Γη.

Αλλά και ο Όμηρος αναφέρεται σε αυτούς. Δείτε ένα χαρακτηριστικό κομμάτι:

ματι τ τε Φρας τίσατο λαχνήεντας,
το
ς δ' κ Πηλίου σε κα Αθίκεσσι πέλασσεν·

Δηλαδή

Τις ημέρες αυτές(αναφέρετε σε ένα άλλο γεγονός) όταν ο Φήρας έδιωξε(ή και μετέφερε) τους τριχωτούς

αυτούς από το Πήλιο τους έδιωξε στην χώρα των Αιθίκων πλησίον(να μείνουν).

Στο τότε Πήλιο λοιπόν κατοικούσαν προφανώς μεγάλες ομάδες ή ομάδα των ανθρωποειδών που ο Φήρας τους μετακίνησε σε άλλο σημείο. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι η περιοχή κατοικήθηκε λίγο πριν την εποχή του Φήρα μια και αν υπήρχε συγκατοίκηση μακροχρόνια δεν θα υπήρχε λόγος να τους διώξει.

Θα ήθελα φυσικά να γνωρίζω πολύ περισσότερα όπως για παράδειγμα για το αν υπήρχαν γίγαντες κλπ αλλά μέχρι τώρα εκτός από γνωστές ονομαστικές αναφορές περί γιγάντων δεν έχω βρει κάτι άλλο θετικό. Αυτό το λέω γιατί σε κάποιο σημείο αυτή η αναφορά ήταν μια απλή μεταφορά και τίποτε άλλο. Άρα μέχρι να βρεθεί κάτι σίγουρο απλά περιμένω.Κλείνοντας να θυμίσω ότι αν και δεν ήμασταν οι πρώτοι εν τούτοις δεν ήμασταν και οι τελευταίοι.

4000 χρόνια μετά ένα άλλο φύλο έκανε την εμφάνισή του στην γη, που υπάρχει ως σήμερα, κατέκτησε ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη αλλά στο τέλος νικήθηκε και περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου.

Αυτά για σήμερα φίλοι μου.


13 σχόλια:

ria είπε...

είδες οι κινέζοι;;;
και στην αποίκηση του πλανήτη, πρώτοι ήρθαν.
πράγματι το "λέων" σημαίνει το μέρος απ' όπου ήρθα;;;

Pausanias είπε...

Για την ακρίβεια σημαίνει"συνέχιση ενεργειακής(οι υποστάσεις, τα όντα,οι ΕΨΙΛΟΝ)μεταφοράς από έναν τόπο σε έναν άλλο που βρίσκεται εξωτερικά".
Προσπάθησα να το δώσω όσο πιο πιστά γίνεται.

Pausanias είπε...

Το ΕΨΙΛΟΝ εδώ το χρησιμοποίησα προκλητικά αλλά γραμματικά σημαίνει η ενέργεια και κατ' επέκταση οι άνθρωποι.
Βέβαια για να είμαι απόλυτα ακριβής υπάρχει και το Ι που επίσης χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό των όντων αλλά από άλλη άποψη όχι την ενεργειακή αλλά της υπόστασης.

Pausanias είπε...

Άλλωστε η λέξη "αργάλεον" σημαίνει δύσκολα και δεν έχει σχέση με το λιοντάρι.

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέροντα όλα αυτά.
Εχω όμως μερικά ερωτήματα και θα ήθελα την αποψη σου αν έχεις βέβαια ασχοληθεί με αυτά τα θέματα.
1.Οι Κινέζοι είναι σήμερα Κινέζοι η είναι μογγόλοι?Είναι ΚΙΝ η είναι ΧΑΝ?
2.Ποιοί είναι σήμερα οι χαζαροι(khazars)και απο πού προέρχονται?
Εχουν σχέση με τους Σκύθες, τους Κιμμέριους και τους Κίμβρους και που κατοικούν σήμερα.
3.Οι θεραπείες στα Ασκληπιια εγίνοντο "εν 'υπνω" και οι Χαζάροι όντας παγανιστές ονομάζοντο "κλέφτες ονείρων"Ποιά η σχέση άραγε της τεχνικής αυτής με αυτό που γράφεις για την μεταφορά πίσω σε κατάσταση "ύπνωσης"?
Ευχαριστώ

Pausanias είπε...

Αγαπητέ φίλε
Από αυτά που με ρωτάς το μόνο που σίγουρα γνωρίζω είναι ότι τότε ήταν ΚΥΝ όχι ΚΙΝ αν και αυτό μπορεί να έχει αλλοιωθεί με τα χρόνια.Για τους ΧΑΝ αυτό που έχω διαβάσει και μάλλον είναι έτσι γιατί και στην δική μου έρευνα έτσι προκύπτει είναι ότι οι ΧΑΝ έχουν την ρίζα τους στους ΑΙΝΟΥ της Ιαπωνίας.
Για το θέμα των Χαζάρων δεν γνωρίζω όπως δεν γνωρίζω και κάτι για την μεθοδολογία του Ασκληπιού. Αυτό για την ύπνωση αναφέρετε στον Ησίοδο έτσι αλλά παραπάνω δεν γνωρίζω μια και δεν παρέχει ή δεν έχω βρει ακόμη άλλες πληροφορίες.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την απάντηση.θα τα πούμε αργότερα...

ria είπε...

παυσανία, γράψε κάτι για τους αϊνού, είμαι πολύ περίεργη να δω την άποψή σου για τη φυλή αυτή!

καλό σαββατοκύριακο.

Pausanias είπε...

Αγαπητή φίλη
Όπως σου είπα και στο email που σου έστειλα παλαιότερα είναι ...απόγονοι του. Οι άλλοι ήρθαν από απέναντι όπως λένε και όλα τα ιστορικά στοιχεία και φαίνεται βέβαια αν δεις έναν ΑΙΝΟΥ. Το όνομά τους σημαίνει αυτοί που παρέμειναν στον τόπο τους(όταν οι άλλοι έπρεπε να έρθουν στην Νέα Ελλάδα).Γι' αυτό και το προσωνύμιο αυτό το συναντούμε και σε άλλα πλην τις Ιαπωνίας μέρη μια και όπως είπα κι' άλλη φορά με μια περιορισμένη ως προς τον αριθμό αλλά από όλες τις ομάδες-φυλές μετανάστευση δημιουργήθηκε η Νέα Ελλάδα ή η Γραικία(grecce)αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς.
Η Ελλάδα ονομάστηκε έτσι από την μια προς τιμής της πρώτης Ελλάδος που ήταν υπό κατοχή, το ότι ήταν στην ίδια ήπειρο αλλά και ότι είχε σημαντική δύναμη και επιρροή.

explore.bees είπε...

Καλησπέρα Παυσανία .

Έτσι έτσι
Δώσε τροφή στο λαό

Να είσαι καλά
Χρήστος

Pausanias είπε...

Θέλω να κάνω μια μικρή διόρθωση στο όνομα ΛΕΩΝ. Αν και δεν αλλάζει πολύ την ουσία εν τούτοις σημαίνει "μια ποσότητα ενέργειας(ένα πλήθος κατ' επέκταση)που κατάφερε να μετακινηθεί με ταχύτητα. Ο Λέων είναι ένα μεγάλο ζώο που μετακινείται επιτυχώς με ταχύτητα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Pausanias είπε...

I don't make anything special. I just follow the suggestions from Blogger.
Nothing als. So im not the one who can help you.