Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Ινδοευρωπαίοι-Οι φαντασιώσεις που έγιναν κρατούσα θεωρία

Αγαπητοί φίλοι
Ψάχνοντας βρίσκεις θησαυρούς και σήμερα είχα μια διάθεση να ξεφύγω από το συγκεκριμένο θεματολόγιο αλλά βλέπετε είναι δύσκολο μια και θέλοντας και μη γυρίζω πάλι εκεί.
Σήμερα λοιπόν εγώ ο μη σοβαρός ερευνητής με τις αίολες αποδείξεις θα σας δείξω τι κάνουν οι πραγματικοί ερευνητές. Οι βράχοι της διανόησης και της έρευνας.
Ξέρετε ποιοι είναι οι Κουργκανοί;
Δεν το ξέρετε! Ούτε και οι ίδιοι το ξέρουν γιατί δεν υπήρξαν ποτέ!!!! Όμως αυτοί οι Κουργκανοί, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ, είναι οι πρώτοι ινδοευρωπαίοι που μεταλαμπάδευσαν τα φώτα τους σε όλον τον κόσμο και τον έμαθαν να μιλάει. Πριν συνεχίσω να μεταφέρω εδώ ένα κομμάτι από άρθρο της WIKIPEDIA για το τι είναι αρχαιολογία, έτσι για να γελάσει κάθε πικραμένος. Δείτε λοιπόν πως οι έντιμοι αυτοί αρχαιολόγοι αυτοχαρακτηρίζονται εξοβελίζοντας όλους εμάς τους άσχετους:

Ψευδοαρχαιολογία

Ενίοτε αποκαλείται από τους υποστηρικτές της και απαγορευμένη αρχαιολογία. Πρόκειται για ένα ευρύ φάσμα ασύνδετων θεμάτων και προσεγγίσεων που ερμηνεύουν με μη επιστημονικό τρόπο ή κατά το δοκούν τις αρχαιολογικές μαρτυρίες. Ανάμεσα στα θέματα με τα οποία ασχολείται είναι ο εντοπισμός της Ατλαντίδας, η ιδέα ότι αστροναύτες από άλλους κόσμους επισκέφθηκαν τη γη στο παρελθόν ή η ύπαρξηενεργειακών συνδέσεων ανάμεσα σε αρχαιολογικούς τόπους, οι γραμμές "λέι" κ.λπ. Αν και εξοβελισμένη από την ακαδημαϊκή κοινότητα η απαγορευμένη αρχαιολογία πολλές φορές ασχολείται με ζητήματα ερμηνείας υπαρκτού αρχαιολογικού υλικού, για τα οποία η αρχαιολογία δεν έχει ή δεν μπορεί να δώσει ερμηνείες, αυτοπεριοριζόμενη στο αυστηρό εννοιολογικό της πλαίσιο.

(η υποσημείωση δική μου)

Όπως βλέπετε λοιπόν οι κύριοι και οι κυρίες αυτές έχουν ένα αυστηρό πλαίσιο που το άτιμο αυτό το πλαίσιο δεν τους επέτρεψε και δεν τους επιτρέπει να δουν άλλα και να κάνουν συμβιβασμούς πέρα από την σκληρή και μοναδική αλήθεια που προκύπτει... και ύστερα σκουπιστήκανε, που έλεγε και ο Χάρρυ Κλιν, όταν ήταν αστείος και γελάσαν όλοι μαζί και πήγαν για ύπνο ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους.

Αυτά λοιπόν αναμασούν οι διάφοροι περίεργοι τύποι που το παίζουν ειδικοί αλλά όλα αυτά τα φούμαρα είναι μόνο για τους τύπους έτσι ώστε να διώχνουν όσους τους χαλάνε την άγευστη σούπα που σερβίρουν.

Ας επανέλθουμε όμως στους ανύπαρκτους Κουργκανούς. Στην περιοχή λοιπόν που λέγεται Κουργκάν, της σημερινής Ουκρανίας, κάποιοι τύποι πεθαίνοντας είχαν την φαεινή ιδέα να κάνουν τάφους. Προφανώς οι τάφοι ως τεχνική είχαν μια ομοιότητα μεταξύ τους αλλά βέβαια δεν μπορούσαν να ξεφεύγουν και με το παγκόσμιο πρότυπο, κάτι που συμβαίνει και σήμερα βέβαια, της δημιουργίας ταφικών μνημείων, θολωτοί, προσθέτοντας και κάποια τοπικά χαρακτηριστικά. Αν κάποιοι αναρωτηθούν για το αν μπορούσε να υπάρχει παγκόσμιο πρότυπο τότε δεν έχουν διαβάσει άλλες αναρτήσεις μου και παρακαλούνται να το κάνουν άμεσα.

Αυτό βέβαια μέχρι εδώ δεν είναι περίεργο θα μου πείτε. Όχι γιατί οι νεκροί τώρα αυτοί δεν ήξεραν ότι δίπλα τους θα κατοικήσει μια κυρία, μάλλον γνωστής καταγωγής που θα ονειρευτεί ότι η περιοχή της ήταν κοιτίδα ολόκληρου του παγκόσμιου πολιτισμού; Που να το ξέρουν άλλωστε. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Μετά τον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο του 20 αιώνα, συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων από την πρώην ΕΣΣΔ μετακόμισαν στις ΗΠΑ για να "φωτίσουν" την παγκόσμια κοινότητα με τις γνώσεις και δεξιότητες τους όπως ο φίλος μας ο Αϊνστάιν για παράδειγμα. Έτσι και μια κυρία ονόματι Μαρίγια ΓΚΙΜΠΟΥΤΑΣ 28 ετών αποδήμησε, όχι εις κύριον αλλά κατά Αμερική μεριά την εποχή που ήδη μάλλον είχε αρχίσει να εκδίδει τις φαντασιώσεις της σε βιβλίο.

Τι είπε η κυρία αυτή.

Μια μικρή ομάδα ανθρώπων, φαντάζομαι με την βοήθεια του πανάγαθου και επιλεκτικού πάντα θεού, όχι ρε και εδώ διακρίσεις, είδε το φως το αληθινό και έλαβε πνεύμα επουράνιο και συνέθεσε εκ του μηδενός όχι την ενάτη του Μπετόβεν, αυτό θα ήταν εύκολο αλλά μια ολόκληρη και τέλεια γλώσσα. Μόλις τελείωσαν το έργο τους αυτό οι πεισμώνος ανύπαρκτοι Κουργκανοί σκέφτηκαν ως άλλοι απόστολοι, σημείωση ο απόστολος των αποστόλων και ο Απόστολος των Απόστολων γιατί μ' έχουν πρήξει στα τηλεοπτικά παράθυρα, να το μεταλαμπαδεύσουν. Έτσι τα μάζεψαν και φύγανε από τον τόπο τους και περιόδευσαν σε ολόκληρη της Ευρώπη φέρνοντας στους μουγκούς προφανώς μέχρι τότε ανθρώπους την "θεία χάρη" της γλώσσας και μάλιστα μιας τέλειας γλώσσας. Όσοι τους άκουγαν και προφανώς πάλι με "θεία χάρη" τους καταλάβαιναν γιατί σύμφωνα με το κουραστικό αυτό σύνθετο, βαθύ, δυσνόητο, φωτισμένο και δεν ξέρω τι άλλο κείμενο, δεν μιλούσαν την ίδια γλώσσα, οι Κουργκανοί ήταν πεντέ-έξι για κατάκτηση δεν μιλάμε, μια και πως να σε κατακτήσει ένας ανύπαρκτος εκτός αν λόγω ανυπαρξίας και ως πνεύματα κατελάμβαναν τα σώματά τους και τότε έτσι όλα παίρνουν νόημα, I CAN SEE ! I CAN SEE!!!, αμέσως λοιπόν ασπάζονταν την χαρά της ανακάλυψης και της θείας χάρης για να μην ξεχνιόμαστε αποστήθιζαν άμεσα την νέα γραμματική και το τεράστιο λεξιλόγιο και επιδίδονταν, όχι σε αχαλίνωτο σεξ, αλλά σε αχαλίνωτες συζητήσεις και αποστολικά έργα μεταλαμπάδευσης έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα όλος ο κόσμος μιλούσε την νέα γλώσσα.

Βέβαια σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκαν μερικοί περίεργοι σαν και μένα και άρχισαν να κατακρίνουν την ξενομανία αυτή. Δεν μπορούσαν όμως να μην αποδεχτούν την ανωτερότητα του Κουργκανικού δημιουργήματος, ήταν και η θεία χάρη στη μέση και θέλησαν να διαφοροποιήσουν την νέα γλώσσα κάνοντας την πιο προσωπική ας πούμε. Έτσι μέσα σε χίλια (1000) χρόνια !!!καταπληκτικό? μπόρεσαν τα Κουργκανικά φαντάσματα να συνθέσουν την νέα γλώσσα να την μιλήσουν μεταξύ τους στην χώρα των Ουρανών να την φέρουν στην Γη και να την μεταδώσουν σε όλον τον κόσμο, να την αμφισβητήσουν και να την αλλοιώσουν οι άλλοι λαοί και να δημιουργήσουν τις δικές τους γλώσσες. Όχι δεν είναι καταπληκτικό!!!! Τώρα αν υπάρχουν παλαιότερα ευρήματα γλωσσικά της αυτής γλώσσας, αν όλα αυτά είναι ανοησίες, αν είναι αδύνατον να συμβούν όλες αυτές οι απορίες ξεφεύγουν από το αυστηρό επιστημονικό πλαίσιο που δέχεται όλα τα προηγούμενα ως αληθή.

Έτσι η εν λόγω κυρία έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου στις ΗΠΑ και έτσι η θεωρία των Ινδοευρωπαίων έγινε η κρατούσα. Γιατί στηρίζεται σε τόσο επιστημονικές και στέρεες βάσεις.

Ξέχασα να πω ότι όλα αυτά άρχισαν, σύμφωνα με την θεωρία το 4000 πχ και τελείωσαν με την δημιουργία των γλωσσών το 3000 πχ. και μετά 1000 χρόνια όπως ξέρετε άρχισαν και οι Έλληνες να μιλάνε ελληνικά.

Μετά από όλα αυτά θέλει κανείς να τον φωνάζουν καθηγητή πανεπιστημίου!! Δεν νομίζω.

Ερώτηση: Αυτό το άλλο τέρας της διανόησης τον Αλβέρτο που ότι είπε αποδείχθηκε λανθασμένο πότε θα τον συχτιρίσουν;

Καλημέρα σας

5 σχόλια:

ria είπε...

πρέπει να είσαι τουλάχιστον μισόχαζος για να θεωρήσεις λογικό κάτι τέτοιο. εδώ χιλιάδες χρόνια και σχεδόν είναι ίδιες οι γλώσσες, οι εξελίξεις τους είναι πολύ μικρές και σε μόλις χίλια χρόνια κατάφεραν και γεννήθηκαν τόσες πολλές γλώσσες;

πάντως η παπαριά αυτή διδάσκεται κανονικά στα σχολεία και τα πανεπιστήμια της ελλάδος.

Pausanias είπε...

Θα σε μαλώσω Ρία.
Το μισό είναι υπερβολή.
Φαντάσου ότι όλοι αυτοί διδάσκουν στα παιδιά μας και βγάζουν καινούργιους τυφλωμένους φανατικούς ινδοευρωπαϊστές αλλιώς ...πτυχία γιοκ.

ria είπε...

ότι διαβάζω εδώ, το λέω στο γιο μου, και κάνει τον έξυπνο στο σχολείο του. με παίρνει τηλέφωνο, του δίνω τα λινκ, και τα δείχνει στους καθηγητές. μερικοί συμφωνούν, μερικοί όμως, εντελώς στόκοι. του είχα πει για τους ντογκόν, και του λεγανε ότι δεν είναι αλήθεια. του βρήκα λινκ από το bbc και μετά οι καθηγητές κάτι πήγαν να διορθώσουν αλλά δε γίνεται παυσανία. οι άνθρωποι αρνούνται και με επιχειρήματα να πειστούν! στόκοι...

Pausanias είπε...

Αγαπητή φίλη
όσο θα πιστεύουν ότι έχουν επιχειρήματα θα συζητούν μαζί σου μια και θα νομίζουν ότι θα σε κατατροπώσουν όταν θα καταλάβουν την γύμνια τους θα σου επιτεθούν θα σε λοιδορήσουν και στο τέλος θα πάψουν να σου μιλούν.
Αυτό το "έργο" το έχω "ξαναδεί" πολλές πολλές φορές.
Πες τον γυιό σου να τους προσέχει διότι η ηλιθιότητα είναι ανίκητη και ενίοτε επικίνδυνη και εκδικητική.

σφαλξ είπε...

μου ειναι αδυνατον να αντιληφθω γιατι δικαιολογουμαστε συνεχως με βαση παλαιες εγγραφες..
οι μπαρουφες περι ινδογερμανων και αλλα μοντερνα μοντελλα ειναι ακομη και για τον αφελεστερο
των ανθρωπων = επιστημονικη φαντασια.. ειναι επιεικως αδιανοητο να παρουσιαστουν εστω και ως
θεωρια ..
τα απαραδεκτα "συμπερασματα" ινδογερμανων αλλα και αφροσημιτων ειναι καταλοιπα προναζιστικων
και μεταναζιστικων αφελων αποψεων, φυσικα για εχει εστω μια γελοια "νομιμοποιηση" το πλιατσικο του πλανητη απο τους
κολωνιστες ! Η λεξη αποικια δεν εχει καμια σχεση με την κολωνια ουτε με τον κολον (κολομβος)
ειναι το ιδιο και ισως περισσοτερο αστειο απο τον ορο "καυκασιος"
δεν γνωριζω αν ο φραπε και το σκυλαδικο εννοουν την ελληνικη πραγματικοτητα του σημερα
παντως ΟΥΔΕΙΣ εχει το ελαχιστο δικαιωμα, και πολυ περισσοτερο οι ανθελληνες γραφοντες
λογω ημιμαθιας εδω , να επιμενει οτι "αλλοι" εχουν την δυνατοτητα να απαξιωνουν
την ελληνοκεντρικη θεωρια
με την ατοπο απαγωγη πρωτα θα πρεπει να ειδωθει το θεμα απο ελληνοκεντρικη σκοπια
διοτι οι αποδειξεις συνεχους παρουσιας, δυστυχως για τους οποιουσδηποτε τυχαρπαστους, του
ελληνισμου ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ
και δευτερο διοτι αν ο καθενας βασει ΚΑΝΕΝΟΣ αποδεικτικου στοιχειου λεει οτι θελει
πρεπει να εγκαλειται στην ταξη,
δυστυχως για πολλους εδω η εννοια της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ δεν αρκει και θελουν παραμυθια
η πολιτιστικη διαχρονικη παρουσια ειναι προυποθεση για την υπαρξη εστω και θεωριων !!
τωρα το να δημιουργουμε "θεωριες" βασει μιας συγκριτικης η οποια συγκρινει το τι εγινε πριν 5000 χρονια με τι εγινε πριν 2500 και 1500 ειναι αδιανοητη !
κανονας αν θελουμε να δημιουργησουμε συγκριτικες θεωριες ειναι η συγχρονικοτητα
μονο αν οι "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" εντασονται στο ιδιο πλαισιο και χρονικη περιοδο επιτρεπουν
καποιο ειδος συγκριτικης γλωσσολογιας και σιγουρα δεν ειναι θεσφατα ουτε καν αντικειμενα προς μελετη..
λυπαμαι για τον οποιονδηποτε ο οποιος αποδεχεται αδιανοητα μορφωματα .. κατα τον ιδιο τροπο
οι λατινογενεις λαλιες, μεσα σ αυτες και τα αγγλικα δεν θα επρεπε να εχουν επικρατησει
στηνν δυτικη και βορεια ευρωπη .. και αντιθετα εδω λογω ανατολικης ρωμαικης αυτοκρατοριας
θα επρεπε να μιλαμε ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΠΡΟΦΑΝΟΥΣ !!! φυσικα οχι την ελληνικη διαλεκτο της ρωμης!
ΚΥΡΙΕΣ & κυριοι ειστε επιεικως χειραγωγημενοι και εκτος πραγματικοτητας
ο καθε πικραμενος μπορει να λεει και να υποστηριζει οτι αρλουμπα θελει
ως ελληνες ομως εχουμε βασικες υποχρεωσεις να αποδεχομαστε την πραγματικοτητα
ειναι θλιβερος ο ανθελληνισμος ο οποιος διεπει τον βιο σας ... πρωτα αποδεχομαστε οτι η αμερικη ηταν γεματη πληθυσμους οι οποιοι χαθηκαν εν πολλοις λογω ασθενιων για τις οποιες δεν ειχαν αντισωματα (τουλαχιστον για κεντρικη καινοτια αμερικη) πρωτα αποδεχομαστε οτι ο κολομβος δεν ηταν ο πρωτος σιγουρα ... και μετα αρχιζουμε να επιμενουμε οτι πρωτοι εμεις
μεσω της βαρβαρων της ισπανιας κατοικησαμε την αμερικη ! ΕΛΕΟΣ !
αυτο ακριβως ακουμε με τις ινδογερμανικες μπαρουφες ! ελεος !